Маниак наряза жертва с моторна резачка

0
Тексаското клане в София

Разфасованият труп, който беше открит този понеделник в квартал „Княжево” е бил рязан с автоматичен трион, става ясно от доклад на детективите от отдел „Убийства”. Намерени са общо четири плика с части от тялото, към момента липсват бедрата и таза. Злодеянието е извършено с изключителна злоба и хладнокръвие, а причина за смъртта е счупване на черепа.

В продължение на повече от дванадесет часа, полицаите търсеха частите от тялото. В края на издирването в изоставената тоалетна бяха намерени четири плика с останките от мъртвеца. Припомняме, че първо бяха открити ръцете, на които попадна гражданин, който влязъл да се облекчи в порутената тоалетна.

Първоначално се смяташе, че крайниците принадлежат на жена на около двадесет години, но на по – късен етап следователите намериха разрязаното тяло на мъж между четиридесет и петдесет годишна възраст. Аутопсията на тленните останки е продължила над пет часа, а изводите от нея са, че смъртта най – вероятно е настъпила след изключително свирепи удари по главата.

Тексаското клане в София

Килърът е обмислил внимателно действията си и не е опитвал да предприеме рисковани стъпки, издават ченгета. За да избегне излишно губене на време, той не е използвал обикновен ръчен трион за нарязване на тялото, а за целта е взел моторна резачка.

Все още не са открити бедрата и таза на убития човек. Една от версиите сочи, че най – вероятно убиецът е бил подплашен от нещо, докато е изхвърлял пликовете в изоставената постройка. Допуска се и възможността тези части да са умишлено прикрити, с цел да се заблуди следствието. При всички положения, смъртта е настъпила преди около четири – пет месеца, а тялото не се е разложило напълно заради студовете през зимата.

Вече е назначен и ДНК тест, чрез който евентуално ще се установи дали профилът няма да съвпадне с някой от наличните в базата на вътрешното министерство. Проверяват се и сигналите за изчезнали хора от мъжки пол на възраст 40 – 50 години.

Много е трудно да се определи какъв е мотивът за убийството, оплакват се следователи. Те са категорични, че използваната методика не е характерна за саморазправите между клошари, които обикновено извършват подобни престъпления пияни и после не са в състояние да прикрият добре следите си. Възможните причини за убийството са разправия за пари, любовна драма или грабеж. Най- важно е обаче първо да се разкрие самоличността на жертвата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZnXI6y1XozM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *