Манекенка на FH1 отказва платен секс, изнасилват я брутално

0

Това със секса не е кой знае какво, казва Чолов на жертвата

манекенка отказва секс
Манекенка на ФХ1 отказва платен секс, изнасилват я

Нови ужасяващи разкрития за нелегалната дейност на модна агенция FH1 излязоха на бял свят в последните дни. Обществото бе потресено от признанията на 17 годишната манекенка Деяна, която разказва пред полицаите, че е била изнасилена след като отказва да проституира.

„Исках да стана модел, а не да правя секс срещу пари. Не искам да бъда проститутка и момиче на повикване. Росен Чолов ми предложи да работя като момиче за платен секс и всячески се опита да ме убеди. Каза ми, че в това със секса няма нищо страшно, просто ще направя пари и ще натрупам връзки. След нашия разговор бях изпратена при един доста заможен човек, където бях изнасилена брутално”, признава Деяна.

Чолов и Милянкова
Чолов и Милянкова

Момичето е категорично, че склоняването към проституция е извършено лично от Росен Чолов, в качеството му на управител на модна агенция FH1. На няколко пъти опитвал да я убеждава, че може да изкарва не само като модел, но и като проститутка. Когато това не станало, се случило бруталното изнасилване, което променя из основи живота на едва навлизащата в живота млада жена.

Припомняме, че Росен Чолов бе приведен принудително в ареста в края на ноември 2012 година. Властите го поставиха зад решетките по обвинение, че е бил шеф на мафиотска структура, набирала и склонявала към проституция желаещи да бъдат манекенки привлекателни жени.

Съпругът на Ирена Милянкова, която се прочу с участието си в „Под прикритие” направи три опита да излезе на свобода, но специализираният съд досега категорично отказва да го пусне. Дори съдебният състав издаде възбрана срещу Чолов да иска свобода, за да не се разтакава разследването.

По данни от прокуратурата, в скоро време присъдата на Чолов ще бъде прочетена. Според обвинителния акт, в набирането на компаньонки са участвали и 23 годишната манекенка Ралица Любенова и шампионът по карате Пламен Кирилов, който пък разкарвал девойките до адресите на мераклиите.

Виж видео – 18+:

http://www.youtube.com/watch?v=AuuLeayG_Dc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *