Мамят ни с предплатени карти за телефон

2
Цакат ни с предплатени карти

Тъй като кризата у нас се усеща все повече, много хора налапаха въдицата на мобилните оператори за предплатени карти, уж за да не ги вържат с договор  и солидна такса, но отново  са прецакани. Оказва се, че вездесъщите карти са си чиста проба обвързващи договори. Мобилните оператори  са намерили начин, без да си правят труда да изготвят „велики промоционални оферти“, които вече всички знаем, че са само на думи да ни мамят.

мобилните оператори винаги намират, как да ни вържат с договор

Масово  картите за предплатени минути обикновено   на стойност от  7, 80 до десетина лева, които трябва да зареждате ежемесечно с по поне 8 лева, за да ви  генерира съответния оператор примерно 2 хиляди минути за разговори в мрежата  са си договори. Този факт обаче потребителите научават обикновено  след 2  месеца,  в които се радват на предплатените си карти и както обикновено се случва у нас, след това идват неприятните изненади. Масово измамени потребители алармират, че предплатените мобилни карти всъщност са си своеобразна абонаментна програма към дадения мобилен оператор, по който са ви валидни съответните условия и задължения.

 Потърпевшите разясняват,  че когато разбереш, че си налапал въдицата,  вече е твърде късно, защото  от уж необвързващата карта не можеш да се откажеш, докато не ви изтече времевия период, в който вие сте  длъжен да си внасяте минималната такса, за да ви генерира съответния оператор минути, а ако не не ви изнася,  просто си плащате неустойката…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *