Малшанс! Пържени тиквички подпалиха апартамент

1

Домакиня запали дома си в Бургас, докато приготвяла пържени тиквички на терасата за късна вечеря. Тя сложила олиото да се загрее, но докато го чака, задрямала на стола. Мазнината се нагряла силно, запалила се, оттам пламъците отишли в аспиратора и стигнали до външното тяло на климатика.

Дограмата пък започнала да се топи и да пука. Домакинята се събудила от миризмата и пукането, хвърлила няколко кофи вода, удряла с тупалка, даже се изгорила, но това още повече разнесло огъня. Тогава жената извикала пожарната и избягала пред асансьора, за да не бъде застигната от пламъците. Първо пристигнали полицаите и започнали евакуация на живеещите в съседния апартамент. После огнеобрците загасили пожара и всички се върнали по леглата си, с изключение на домакинята, която била заведена в болницата да й превържат раните.

Полунощното готвене изиграло лоша шега не само на нея. Миналата година от подобни пожари пострадали четири семейства, а лакомствата, които се канили да правят били пържена риба, варена царевица и забравен да къкри боб. Млада двойка пък едва не изгоряла. След усамотяване в спалнята на момичето му се препило кафе и включило кафеварката. Младежът обаче го пошляпнал закачливо по дупето и двемета пак се върнали между чаршафите. Любовния екстаз бил прекъснат от задушлива миризма на горяща пластмаса, кабелите на кафеварката дали накъсо, пламнали, а оттам се запалили и пердето заедно с диванчето. Двамата избягали чисто голи в коридора, където милостива съседка им дала по едно чаршафче да се наме

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *