Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малолетна остана девствена, след като 4 я изнасилват в продължение на месеци

Насилие над деца

Момиченце само на 10 години като по чудо е останало девствено, след като четирима млади мъже я изнасилвали в продължение на шест месеца в село край Шумен. Извергите са двама на по 16 години от с. Коньовец, един на 17 от с. Сини вир и пълнолетният Х. М. на 21 от Каспичан.

Поради изключително нестабилното психическо състояниена жертвата, все още няма пълни сведения какво са правили нерезите на невръстното дете. Не е ясно дали са действали четиримата вкупом, или са задоволявали низките си страсти поотделно. Според запознати полицаи, най – вероятно е имало всякакви случаи, защото престъплението е осъществявано в доста дълъг период от време.

Арест

Сигнал за злодеянието е подадено от лелята на малкото момиче, която е само на 16 години. Пред полицаите тя обяснила, че на самата нея й коствало страшно много усилия, за да накара племенницата си да сподели за гадостите, на които е била подлагана. Роднината уточнила, че сама се грижела за пострадалата и по – малкото й братче, защото техните родители били умствено изостанали.

След ареста на насилниците, момиченцето е освидетелствано в съдебна медицина. Лекар е установил, че за щастие девствеността му е запазена, което пък давало огромни надежди за виновниците, които щели да се възползват от недостатъци в българските закони. Детето е изведено от дома му и е настанено в обществено учреждение.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kQ0a96qmbyQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *