Малко рускинче нарита агресивен даскал в топките и избяга от час! (ВИДЕО)

0
Момиченце ритна учителя в топките и избяга

Изнервен и зъл даскал бе ритнат право в топките от малко рускинче, което захванал непредпазливо да изпитва точно пред черната дъска. Агресивният педагог отнесе здрав удар в слабите си места, след като забрави за добрия тон и започна отчаяно да размахва ръце пред лицето на уплашеното детенце.

Видеото с изненадваща развръзка бе разпространено чрез мрежата на YouTube преди няколко дни и вече събра почти един милион харесвания. Масовото мнение на зяпачите е, че даскалът сам си е виновен, защото вместо да обясни на детето това, което не знае и да го предразположи, той му се звери, сякаш е изправено на разстрел.

Иначе от картината струи идилия. Учениците внимателно следят поведението на своя учител, а главната героиня е като вкопана пред черната дъска. Тя е пригласена с рокличка на плисета, бял чорапогащник и още по – бяла яка. Русата й коса е сплетена на дълга плитка, а в сините й очички се прокрадва една малка сълза.

Преподавателят обаче е изнервен и с топовен глас започва да пита малката, дали поне знае какъв час имат и какво ще правят в него. Момиченцето стои с наведена надолу глава и мълчаливо се съгласява с всичко, което му се каже. В един момент даскалът съвсем забравя благоприличието и опитва да натика знанията в ума на малката чрез назидателно почукване с пръст по челото.

Отговорът е неочакван и съдбоносен – с топовен шут в топките малката девушка сразява наглеца и без да губи повече време бяга от час.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5jiorHa6Ppw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *