Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малкия Маргин се връща в България – с видео

Николай Маринов - Малкия Маргин

Николай Маринов – Малкия Маргин

Малкия Маргин се готви да се прибере в родината. Той е потвърдил намеренията си пред роднини. Но също така е направил изричната уговорка, че ще се предаде на българските власти единствено ако те прекратят разследването срещу батко му – Красимир Маринов. Припомняме, че срещу Големия Маргин допреди месец течеше производство по обвинение, че е организатор и бос на престъпна нарко-мрежа. Обвиненията обаче бяха снети от прокурора Чавдар Ангелов. И завръщането на Малкия Маргин в България вече е на 100 % сигурно.

Прокурорът Чавдар Ангелов изгоря покрай Маргините

Прокурорът Чавдар Ангелов изгоря покрай Маргините

Юристът Людмил Рангелов, който е защитник на Малкия Маргин, също съобщи че е въпрос на седмици Николай Маринов да се прибере в родината и да се предаде на МВР.
Нямам си и на идея в коя държава се подвизава в момента Николай, но съм информиран за желанието му да си дойде и да сътрудничи на властите. Той е притеснен от репресиите и психо тормоза, на който полицаите подлагат ежедневно жена му и други негови роднини, въпреки че е напълно невинен, разказва адвокаатът на Николай Маринов.
Оправдаването на Красимир Маринов по обвинението че е шеф на банда за разпространение на дрога, станаха причина обвинителят по делото Чавдар Ангелов да бъде понижен в длъжност и върнат на предишното си работно

Братя Маргини надвиха родната Темида

Братя Маргини надвиха родната Темида

място, където се изявяваше преди да му бъдат поверени култови дела като тези срещу Красимир и Николай Маринови, Златко Баретата и Таки.
Против понижението в длъжност на прокурор Ангелов се обявиха и много негови колеги, които организираха подписка. Те оправдавват колегата си с факта, че по време на тези фундаментални дела срещу босовете той е бил подложен на нечовешки натиск от организираната престъпност.
Още при старта на делото срещу Големия Маргин, анонимни апаши поломиха с чукове луксозното возило на прокурора, пред апартамента му в София. Тогава Ангелов заяви официално, че покушението няма връзка с делотомалкия маргин по Маргините.
Официалната причина Чавдар Ангелов да бъде понижен в длъжност е, че сне обвиненията срещу Големия Маргин без да се допита преди това до другия обвинител по делото – Емил Галипов. skandalno.net

Както повечето акции на Цветан Цветанов, и тази срещу Маргините тръгна с шумна реклама и ченгесарски закани. После обаче всичко у всичко утихна! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *