Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малка нужда спаси девойка от изнасилване

Не жена, а дявол!

Пишман изнасилвач от Петрич попадна в нелепа ситуация, след като в сублимния момент отиде по нужда и жертвата избяга. Изморен и изненадан от продължителната съпротива, стрелецът слязъл от колата да се облекчи, но това предоставило уникална възможност на момичето да офейка. Освен че останал на сухо, насилникът получи и условна присъда от шест месеца с тригодишен изпитателен срок.

Любовната битка се разразила през 2010 година, в горещия следобед на 19 август. Тогава сърцатата Силвия С. на 19 години, кротко си почивала на някаква пейка, когато на хоризонта изникнал насилникът Гошо. З. Без много приказки, бабаитът я издърпал за рамото, след което я замъкнал в личния си автомобил „Фолксваген Венто” и с мръсна газ отпрашил към бетоновия възел на изхода за Сандански.

Изнасилвач изпусна жертва, докато се облекчава

Мераклията бутнал колата настрани от пътя и опитал да свърши работата, но девойката излязла смела и не загубила присъствие на духа. През цялото време хапела като разярена тигрица  и дори успяла да счупи предното стъкло на колата ритайки с крака. Кръвопиецът обаче се оказал по – як и сериозно натиснал момичето въпреки неговата съпротива.

Тогава щастието се усмихнало на потърпевшата, защото на Гошо му се доходило по малка нужда. Той не могъл да устиска повече и със закана, че ще довърши започнатото след малко, излязъл да се облекчава в храстите. Тогава Силвия се възползвала от предоставената възможност и с всички сили духнала по посока на града. Скоро стигнала до бензиностанция и там се оплакала на дебнещите жертви катаджии.

При възбуденото съдебно дело, Гошо З. се разминал с условна присъда от шест месеца. Той обаче решил да обжалва дори и това скромно наказание пред Благоевградския окръжен съд като заявил, че е невинен и трябва да бъде оправдан. Втората съдебна инстанция обаче потвърди присъдата и решението на магистратите е окончателно.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Малка нужда спаси девойка от изнасилване

  1. ПетьоИ твърдя Отговор

    11.07.2016 в 22:47

    Тази присъда показва истинското лице на лицемерието на политиците законотворци в България. За тях парите, поста, властта са всичко, но не и живота на повечето хора. Магистратите присъждат според писанотоо в Законите, а лавират според вратичките и противоречията в тях. Как е възможно, един доказан изнасилвач, да бъде пуснат условно? Та това е опит за убийство – отвличане, изнасилване, а можеще и да умре момичето? Според мен, този изнасилвач е редно да се набучи на бетоновв кол, за да усети тръпката на изнасилването на собственният си персона! Но депутатите са заети да дискутират дивотии за да си оправдаят съществувването и лапачката като паразити, а не да накаже закона ефективно такива рецидиви. Което води до непряко съучастие в извършването на тежко престъпление. Който подкрепя рецидива, става негов непряк съучастник… Пожелавам на всички народни избранници да бъдат ограбени, осакатени, пребити, изнасилени, за да усетят какво преживяват много невинни хора от бандити! Тогава, ще ги разберат… И повече няма да се застъпват за такива….И същото пожелавам и на всички от Отворено общество, Български Хелзингски Коомитет и другите подобни организации! За да разберат престъпността на свой гръб! Опита ще им покаже дали бандита е човек и има ли „човешки права“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *