Малина си търси нов богаташ

0
Малина остави плажуващите без дъх

След като поп – фолк дивата Малина скъса официално с дългогодишната си половинка  Краси Кочев, изпълнителката побърза да разкърши тънка снага по родното Черноморие за да покаже, че по показател тяло все още е ненадмината не само в лекия жанр, но и като цяло.

И Малина се пусна във фейсбук...

Близки до неостаряващата кръшна фолк дива обаче побързаха да издадат, че Малина не само е искала да посъбере малко тенче на плажа в Лозенец, но и по възможност да се уреди с нов баровец. Явно обаче по родното крайбрежие Малина не е срещнала никой достоен, който да отговаря на основното  й изискване достатъчно богат, за да може да удари едно рамо на попрашясалата й кариера и затова звездата по пример на Златките пусна свои горещи фотоси в социалната мрежа фейсбук, за да  покаже на родните богаташи, че все още е във форма, а отскоро вече е и свободна.

Близки до Малина издават, че тя дори се е пробвала отново да се намърда в леглото на уж приятеля си Християн Гущеров, но усилията й ударили  на камък, тъй като както всички знаем, той яко е хлътнал по колежката й Мария. За сметка на това пък когато Мара Отварачката научила за намеренията на Малина и казала една, две думи насаме и от тогава двете не си говорят.

Малина си търси нов мъж!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *