Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малък Тошко заплаши Тадаръкова с кървава вендета

Наследниците на Людмила Живкова обявиха война на журналистката Светослава Рудолф. Евгения Живкова и Тодор Славков са категорични, че няма да оставят журналистката да се гаври с паметта на покойната им майка. Според тях Рудолф подготвя книга, която е изцяло основана на лъжи за Людмила.

Тодор Славков

„Такива глупости се изписаха за майка ми. Който ги говори тези неща, ще му се върнат. Не може непрекъснато да се ровят кокалите на един починал човек“, убедена е Жени Живкова. Нейният брат Тодор Славков е още по-краен в думите си.

„Тадаръкова говори, че майка ми взимала психотропни вещества. Тя няма ли си собствени мъртви роднини да се занимава с тях, да си ги ексхумира, да ги препогребва?“, изригна гневно той.

Наследниците на Людмила казват, че дълго са мълчали по темата, но нещата излизат извън контрол.

„Нямам какво повече да добавя. Заставам зад думите си, но в момента не искам да ровя повече в тази тема“, каза Жени Живкова. Тя и Тодор Славков не изключват възможността да дадат Рудолф на съд, ако издаде книга за майка им.

Самата журналистка обаче е убедена, че прави свое разследване за смъртта на Людмила и няма за какво роднините да й се сърдят. Според нея единственият начин да се стигне до истината за смъртта на Людмила Живкова е, като се ексхумира тялото и се направи експертиза.

Скандалното й твърдение за използвани забранени вещества от дъщерята на Тодор Живков се появи още преди няколко месеца в предаването й по ТВ7. Водещата твърди, че червената принцеса използвала редовно психотропни вещества, за да изпада в транс и да се свързва със своите тайнствени Учители. Информацията й е потвърдена от два източника.

Според нея Тодор Живков бил наясно с увлеченията на дъщеря си и се опитвал да й се противопостави. Буквално дни поели смъртта си, Людмила имала остър скандал с баща си. Възможно е именно заради разменените люти реплики Живкова да е решила да посегне на живота си, нагълтвайки се с хапчета. Според журналистката това е една от версиите за смъртта й. Тя се позовава на Богомил Герасимов, през онези години посланик на България в Мексико. Според него Живков е бил под натиск от СССР, да се справи със забежките на дъщеря си извън официалната доктрина на социализма.

„Направила съм свое разследване, имам източници. Не виждам какъв е проблемът. Щом така ме нападат, значи наследниците на Людмила Живкова има от какво да се притесняват – някои неща за майка им да не станат известни”, коментира скандалната журналистка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *