Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малък Тошко си размахал члена пред кандидат- булките си

Малък ТошкоМалък Тошко размаха изследванията на черния си дроб пред журналисти и ги хвърли в шах. Той си направил пълна кръвна картина и скенер и бодро заяви, че слуховете за смъртта му са силно преувеличени.  Всичко му е в норма, а отслабването се дължало на това, че всеки ден ходел на фитнес и се потял върху уредите.

Стана ми смешно, като прочетох, че умирам и реших да погледна на нещата от веселата им страна, заяви той. И обясни, че нещата наистина трябва да се гледат от комичния им ъгъл, защото иначе ще станат скучни и сиви.

За пример внукът на Тодор Живков даде предаването “Ексмилионер търси съпруга”. Аз трабвяше да се правя на недостъпен пич и да карам момичетата да се въртят около мен като около султан и да си харесам някоя. Понякога си умирах от скука. Веднъж снимахме нещо на някаква яхта, която уж е моя. Девойчетата се скъсваха да позират пред камерите, да се правят на хубавици. Те искаха да ги хареса камерата и продуцентите, а не аз. По едно време ми стана скучно и реших да разчупя сценария.

Тошко си свалил банския и в мига, в който три фризирани красавици се кълчели срещу оператора, изведнъж им показал пени*а си и бодро да го размахва  срещу тях. Момичетата онемели, изблещили се, а камерата запечатала както него, така и техните реакции. Епизодът не бил излъчен по обясними причини, но наистина пречупил нещата. Красавиците станали по-нормални с по-човешки реакции и не марширували като на дефиле.

Малък Тошко обясни и че той не е имал правото да си избере съпруга. Решението кои ще останат и кои ще бъдат отхвърлени взимал еднолично продуцентът Емил Кошлуков. Дори някоя да ми беше допаднала, аз бях последният човек, който може да реши. От мен се очакваше само да изглеждам мило и да ги забавлявам.

Голяма скука беше и голямо разочарование. Обаче пък ми платиха 100 бона и съм готов пак да се подложа на нещо толкова скучно, защото хонорарът си заслужава. Момиченцата уви – не.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Малък Тошко си размахал члена пред кандидат- булките си

  1. H aha ..Klitorche Toshko..
    Goljam partien bilet-malak kur,
    Smart za tozi karlej!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *