Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малък Тошко пак на съд заради изнасилването на Мила Гешева

Адвокат Марин Марковски ще бъде главно действащо лице в пореден съдебен процес. Този път обаче едрогабаритният юрист сам ще седне на подсъдимата скамейка, тъй като Тодор Славков е завел срещу него дело за клевета в Софийския районен съд.

Тодор Славков като обвиняем в процеса за изнасилването на Мила Гешева. Внукът на бай Тошо бе оправдан от съда след 10-годишна сага

Тодор Славков като обвиняем в процеса за изнасилването на Мила Гешева. Внукът на бай Тошо бе оправдан от съда след 10-годишна сага

Внукът на Тодор Живков съди Марковски за 50 000 лева, тъй като в края на миналата година корпулентния адвокат обявил в телевизионно предаване, че Славков е изнасилил Мила Гешева, но Апелативният съд го е оправдал вследствие на политически натиск.

Мила Гешева от години живее в Швейцария. Бившата манекенка е омъжена за баровец в Лозана

Мила Гешева от години живее в Швейцария. Бившата манекенка е омъжена за баровец в Лозана

„Наистина водя дело срещу Марковски, макар да не искам да се връщам отново към историята с Мила Гешева. Прекарах близо 2 години в ареста напълно невинен, впоследствие съдът разпореди, че не съм извършил престъпление, но въпреки това срамното петно, което ми беше лепнато още не може да бъде изчистено. Сега Марин Марковски се упражнява в красноречие на мой гръб – него ще го осъдя, тъй като той поне като юрист би трябвало да е наясно, че решенията на съда не се коментират, а се изпълняват и приемат. Марковски е добре запознат с целия казус, тъй като беше защитник на Мила Гешева.

Няма да допусна повече да ме клевети“, коментира пред журналисти Тодор Славков.

Така след 25 години с*кс аферата с внука на Тодор Живков отново влиза в съдебна зала, макар процесът отдавна да е приключил с оправдателни присъди за Славков и останалите подсъдими – Орлин Ножаров и Жолт Хайду.

Шумната съдебна сага стартира дни след като Тодор Живков бе изключен от БКП – на 17 декември 1989 г. Тогава прокуратурата повдигна дело за изнасилване срещу Малък Тошко, като според обвинението внукът на бай Тошо в иьучастие с още двама е изнасилил 18-годишната тогава Мила Гешева, дъщеря на милиционера Милети Гешев. С*кс оргията се вихрила на 10 юли 1988 г. в центъра на София, в дома на публициста Ирин Иринчев, където живеел под наем Жолт Хайду, син на унгарския посланик по времето на Тодор Живков.

Мила Гешева поддържала интимни отношения с наследника на посланика, който обаче я принудил против волята й да прави секс с Тодор Славков и с Орлин Ножаров, твърди обвинението. Когато секс аферата изплува на бял свят, адвокат Марковски пое защитата на Мила Гешева и обяви, че делото стартира почти година след евентуалното престъпление, тъй като допреди 1989-а е нямало как внукът на Живков да бъде изправен пред съда.

Адв. Марин Марковски сяда на подсъдимата скамейка за клевета

Адв. Марин Марковски сяда на подсъдимата скамейка за клевета

За да избегне ареста, Малък Тошко прекара 4 години в Швейцария, където бе укриван от сърбина Горан Такач във вилата му в Кран Монтана в швейцарските Алпи. Години по-късно Такач прецака Иван Славков, завеждайки му журналисти от Би Би Си под прикритие, за да побират за избора на Лондон за домакин на Олимпийските игри преа2012-а.

През 1995-а Тодор Славков бе задържан от швейцарската полиция и прекара 11 месеца в ареста, преди да бъде екстрадиран в България, където лежа 13 месеца в следствения арест.

В крайна сметка внукът на Живков бе освободен под гаранция, а Върховният касационен съд постанови едва през 2002 г., че изнасилване на Мила Гешева не е имало. Според магистратите Славков няма как да е насилил манекенката, тъй като в този период е бил с гипсиран крак и в подобно състояние не би могъл да е извършил злодеянието.

По време на съдебната сага стана известно, че красивата дама е водила разюздан полов живот и че е въртяла три гаджета накуп. Из София пък се носят пикантни легенди за креватните й подвизи с деца на големци. Тръгва слух, че Гешева е била задействана да подаде жалбата срещу Малък Тошко от хора на Андрей Луканов, които искат веднъж завинаги да се разправят с Живкови. Опозорена, Мила Гешева емигрира в Швейцария, където, се омъжи за милионер на годините на баща й.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *