Максим Стависки заряза Албена и детето си

1

Максим Стависки, който беше много щастлив, че ще става баща, от месеци не стъпва в България и напълно е забравил бащинските и съпружеските си задължения. Вместо да бъде до жена си и малкия си син Даниел, той се е отдал на участия в различни шоу програми в Русия и трупа пари, а Албена гледа детето сама.

Тя пък не иска да отиде в Москва заради упоритите слухове, че съпругът й си е намерил любовница и се перчи с нея из тамошния хайлайф. Фигуристката, която буквално се жертва за съпруга си и беше неотлъчно до него след тежката катастрофа, в която той буквално уби двама души, като единият е  в кома , сега е сама. В тежките дни тя беше до Максим и го пазеше от самия него да не полудее, или да посегне на живота си. Сама го излекува от тежката депресия, в която изпадна, сама изчисти името му и роди детето му, а след това, за да му угоди, си върна формата с жестоки тренировки само девет месеца след раждането и излезе отново на леда.

Оказа се, че всички тези жертви са били  напразни и сега тя е сама, а той лудее в Русия с друга фигуристка, която я замествала в леглото му. До катастрофата Максим и Албена бяха  една от най-обичаните двойки. Те носеха медали и слава на страната и бяха предни един на друг. Катастрофата сякаш разруши живота им и дори бебето не успя да спаси обречения вече брак. Максим продължил да пие след случилото се, а тя му прощавала и вярвала, че ще се оправи. Сега вече Албена не вярва в нищо и предпочита да е сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u-PdUoGQJas

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *