Македония обвинява: В България ядат деца!

1
Македонци твърдят, че у нас ядем деца

Македонският вестник „Вечер” отправи жестока обида към България и предизвика международен скандал, като в своя публикация написа, че у нас канибали изнасилват и изяждат малки деца. Точното заглавие на статията гласи „Шокиращо – сексуално злоупотребявали и изяждали деца“.

За да се изчистят от отговорност, макетата  изрично са уточнили, че уж цитирали американски медии. В материала всъщност става въпрос за разбиване на международна мрежа от педофили, а сред арестуваните има и четиринадесет българи.

Македония е само част от Велика България

Общо задържаните били четиридесет и три, а арестите са осъществявани в продължение на седем години и на територията на седем държави. Единият от водачите на садистичната група е определен като кукловод.

Задълбочена проверка на български журналисти обаче установява, че американската преса действително е публикувала материал за изловена група от педофили, но там никъде не се споменава, че някои от участниците в извратената банда са българи.

Според запознати, само един ден преди публикуването на скандалната статия, същият вестник е написал, че в България живеят македонци и такова нещо като българи няма. Изключение правели циганите и турците. Статията била съчинена от шефа на Световния македонски конгрес Тодор Петров.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HcT13PwkFLY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. дейба и цървули,кога станаха държава, кога и вестници започнаха да издават!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *