Македония мрази Бойко Борисов !

3
Премиера на България
Бойко Борисов нахока македонците

Изказването на българският премиер Бойко Борисов за Македония предизвика неприятни дебати. Явно македонците са се засегнали от истината и казаха, че Борисов е страхлив комплексар.

Спорът започна от там, че премиерът ни обяви, че име като Северна Македония е неприемливо и може да създаде конфлитки. Точно тогава се намеси македонски журналист, който попита защо България се меси в отношенията между Гърция и Македония. Това подразни Бат Бойко и той веднага отвърна със сериозна и деспотска физиономия. Борисов каза, че България се меси само когато други държави слагат хитлеристко знаме и правят абсурдни филми срещу страната ни. Визира се филма „Трето полувреме“ на режисьора Дарко Митревски. Македонският режисьор пък веднага отвърна, че филма не се отнася за това, но Борисов няма как да знае, защото не го е гледал.

Трето полувреме
Кадър от филма Трето полувреме

В Македония гръмнаха всички медии. Появиха се какви ли не изказвания на патриотични журналисти. Дори обявиха, че Бойко бил изплашен и абсолютен комплексар. Това разбира се няма да остане и без реакция от наша страна. Очаква ме коментарите на Бойко Борисов по темата.

Въпреки че България не създава проблеми на Македония и я подкрепя, западните съседи неистово ни мразят. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Браво на Борисов.Най накрая се намери един БГ Мин.Предс. които да ги постави на мястото им,а не да се прави на ощипана булка пред тях като предишните такива, уж че така било дипломати4но.Няма такьв филм, точно кьм скопските макета трябва да сме безапелационни, защото те са порьчкови и тенденциозни спрямо Бьлгария.

  2. В “Свободна зона” в ТV+ Георги Коритаров с въпрос за Иво Андрич подложи динена кора на премиера Бойко Борисов и го подигра за неговата ниска обща култура. По лошото е, че му подложи динена кора и за името на Република Македония и го подведе да направи антинационални, антибългарски, про гръцко-сръбски изявления. Премиерът се отрече от признаването на Р Македония с конституционното и име, единственото свестно нещо, което България направи през последните 50 години по адрес на Македония и в защита на националните интереси на България.
    България се нареди до отколешните си “приятели” Гърция и Сърбия срещу Македония, сиреч срещу себе си.
    България предава отново Македония в услуга на гръцки и сръбски политики на Балканите, които естествено са антибългарски. Абсурдът е, че след време ще и потърси сметка /на Македония/ за собственото си поведение.
    Премиерът на България унизи България.
    Понекога е срамно, ако не те е срам че си българин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *