Мъка! Забраниха на Преслава да ражда!

0
Преслава

Шавливата природа на фолкпевицата Преслава, принудила биг боса на „Пайнер мюзик” да вземе крути мерки за озаптяването й. Хиртягата Митко лесно прецакал наивната певица, като сгласил солиден договор, който й забранява да има деца през следващите пет години. По този начин той си осигурил възможността да дои обилно надарената овчица, която в момента е в своя апогей и обира всички лаври.

Митко Пайнера предприел сериозната стъпка, след като майката на Жоро Бирмата – Лидия, благослови евентуалния брак на синчето с Преслава. Когато научил новината, музикалният продуцент станал удивително мнителен по тази тема и се затворил в кабинета си за цялата нощ.

Преслава и Галена

На сутринта изглеждал зле и се чувствал изключително изморен, но още в 8:00 извикал фирмените юристи. Под неговото вещо ръководство, адвокатите написали анекс „антибебе” към договора на чалгарката с компанията, който й забранява да надува корема през този период.

Ако палавата певица не спази подписаната уговорка, я заплашва неустойка в размер на около 20 000 лева. Колежки на Преслава пресметнаха, че все пак не се е прецакала толкова много, защото когато договорът приключи, тя ще е на 32 години. А на тази възраст съвсем спокойно ще може да си има едно или две малки бебенца.

Преслава естествено отърчала да се оплаква на своя довереник Жорко, който пък от своя страна се изсмял презрително и заявил, че 20 бона въобще няма да го уплашат. Особено ако става въпрос за неговите наследници. Той бил категоричен, че ако се наложи ще плати и повече, но няма да чупи хатъра на булката, ако реши да зачене.

Според запознати, случаят на Преслава не е единствен в практиката на „Пайнер”. Доста от младите певици били подвластни на подобни условия, с които се съгласявали радостно и с видим ентусиазъм, защото иначе щели да останат на улицата. Инж. Митко Димитров не искал да се чувства прецакан в никакъв случай и поради това управлявал с желязна ръка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DbGNH7D3SmI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *