Мъка! Леглото на Софи Маринова изстина, няма кой да я топли

0

софи маринова2Софи Маринова е на сух режим от една година, призна самата тя. Фолк певицата скоро не е усещала около себе си  мъжки феромони от потно голо и страстно тяло. „Имам си достатъчно свои дертове, че да се оставя да ми създава допълнително  и някой мъж“, казва Софка.

Тя се чувствала много добре и без силно рамо до себе си. Рамо, на което може да се облегне, но пък никога не знае и кога ще падне от него.  Задоволявала се  с компаниите около себе си, с които ходела да купонясва, ходела на СПА центрове, а понякога просто така да отмори.

След раздялата с Дачо не можа да се впусне в нова изгаряща  връзка. Просто  и не й се получи. Явно чувствата към бившия й са били много силни и нито един мъж не е успял да ги замести или компенсира. Имала е разбира се своите малки увлечения и авантюри, но никога не се получила същата искра и същата химия.

Въпреки това Маринова е доволна, че мъжете още я заглеждат и я ухажват и се надява отново да се влюби. Но се опасява, че пак ще има въпроси къде излиза, с кого излиза, а тя цени прекалено много свободата си. И липсата на тотален контрол, ревност и цупенци.

Много хора бяха спрягани за нейни гаджета – бизнесмен от Перник,  общински съветник и даже 19-годишния син на Тони Стораро. Но нито един от слуховете не беше доказан.

Софка не признава, но има доста дертове със сина си Лоренцо. Нейната амбиция е да го изучи и отсега е събрала пари за колеж в Англия. Детето обаче не си пада по книгите, а основно по белите и по музиката. Не поглежда учебник със седмици и на певицата й се налага да учи заедно с него. Но хлапето се инати, не иска и колежът в Лондон започва все повече да прилича на мираж, а  амбициозната майка не може да се примири, че детето й ще остане недоучено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/52TgE5AXRuw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *