Майтап! След своя снимка в медиите, Емилия отишла на лекар да пита бременна ли е

0

Емилия и КокоСлед като видяла своя снимка с доста наедряло коремче в медиите, фолкаджийката Емилия така се стреснала, че решила да ходи на лекар, за да провери дали наистина не е бременна.

След като направила всички проверки и разбрала, че не е, чак тогава се сетила, че снимката е фотомонтаж. Аз нямам голям корем, даже съм доста плоска и това фото наистина ме стресна, призна тя пред Гала. Емилия със сигурност не е бременна, но ще има второ дете и то ще е момче. В това тя е категорична. ЕмилияКогато осела първата си рожба – Иван, изобщо не искала да я гледат на видеозон и да й казват пола. Знаех, че ще е мъжко, даже името му бях измислила, типично българско, без разни Алфонсовци и Мишеловци. Лекарите се поучудиха от моята увереност, но се убедиха в правото на майчиния ми инстинкт. Сега например пак съм сигурна, че ще имам второ дете, Дай Боже, ще направя всичко възможно да имам и то ще е момче. Искам Иван да си има братче, защото децата, които растат сами, стават големи егоисти. Около мен има сума ти примери, които потвърждават убеждението ми. Емилия през смях каза, че досега шест пъти е била „забременявана“ от медиите, но това все пак зависел не само от жълтата преса, но и от Коко Динев.

Двамата често си говорели за второ дете и избират подходящо време. Тя не спомена обаче ултиматума на мъжа си да се сдобри с Анелия и да си стиснат ръцете. Двете имат един месец срок да го сторят, в противен случай Динев ще им спре издръжката. Той беше изключително вбесен, когато бившата и сегашната му съпруги се хванаха за косите и започнаха да си разменят публично обиди. Та преди да помисли за втори син, половинката му трябва да намери подход към бившата му и двете лицемерно да се сдобрят в името на сериозната издръжка, която получават. А за бебета ще мислят после.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WWlpUM8bUHo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *