Майли Сайръс бясна, годежният й пръстен най – евтиният в Холивуд

0
Майли бясна на годеника си

Майли Сайръс, по –  известна като любимката на малчуганите в ролята си на Хана Монтана , не е на себе си от ярост. Въпреки че вчера Майли и годеникът й  Лиам Хемсуърт се надпреварваха един през друг   да обясняват,  колко са влюбени  и че предстоящата им сватба ще направи и двамата най – щастливите хора на планетата,  се оказа, че радостта на кандидат младоженката бързо стихва.

Майли счита, че заслужава пръстен като на Бионсе

Актрисата и певица Майли Сайръс бързо забрави, как мечтите й съвсем скоро ще се превърнат в реалност и се ядоса адски на Лиам Хемсуърт, защото разбрала от медиите, че нейният годежен пръстен може също да е дело на звездния бижутер Нийл Лейн,  както на повечето холивудски кандидат булки, но е на стойност едва 100 хиляди.

Мълвата гласи, че Майли Сайръс издивяла и заявила на годеника си, че струва доста над 100 бона и не е очаквала, че ще си умре от срам, само защото на любимия й са му са се досвидели парите и то за най – важното бижу в живота й. Според запознати Хана Монтана не пропуснала да натякне на Лиам, че пръстенът на Бионсе е за  5 млн. долара, а тя считала, че е  не по – малка звезда от нея и заслужава подобен, ако не и  по –  добър жест от него.

Майли бясна на Лиам малко след годежа!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *