Майки към Рут: Поне си извади цигарата от устата!

0

Рут плъхМлади майки от сайта бгмама посъветваха Рут Колева поне да спре да пуши, ако наистина смята да ражда.

Продуцентите пробутаха идеята, че те се е отказала от вредния навик, но в откъсите, излъчени на 1, 2 и 3 юни ясно се вижда, че певицата припалва цигара от цигара, а операторите се мъчат да я скрият. Тя обаче попада в общи сцени, където няма как да се скрие папиросата в ръката й, освен с фотомонтаж, за който нямат време. В чашата й няма лимонада, а вино, защото няколко пъти певицата я вдига за наздравица.

По-бдителните бг. мами пак заподозряха, че във всичко това има нещо гнило и продуцентите пак лъжат.  Рут тунел1Снощният лайф окончателно ги убеди. Да ядеш печен плъх, който е оставен с очите и опашката и зъбите е достатъчно гнусна гледка, а бременните имат навика да повръщат. Рут си изпапка парчето от плъха, без да й мигне окото. И нито веднъж досега не бе забелязана да повръща или да й се повдига от каквото и да било. Още по-странно беше, че тя се нави да влезе в тунела и да пълзи по корем в тъмното. През цялото време се влачеше предимно по корем, обърка тунелите и измина двойно по-голям път от другите играчи, отново без да й направи никакво впечатление, освен че вътре било тъмно.  Това за бременна жена е огромен подвиг. И кой е бил лекарят, който й е разрешил тази мисия, попитаха пак майките.

Те забелязали и нещо друго. При опасност, Рут не слага инстинктивно ръка на корема си, за да се предпази, както правят другите, а я слага в устата си. Бдителните майчета са сигурни, че певицата не е бременна, а ако въпреки всичко е, тя няма намерения да ражда детето и й е безразлично дали от някое натоварване няма да предизвика спонтанен аборт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XF_FjPjHcNU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *