Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Жоро Главата го отстрани от семейния бизнес

След като профука огромното наследство от баща си Стоил Славов, Жоро Главата най- после се кротна. След серия от изцепки, богаташкото синче беше изпратено от майка си Вера в чужбина, а след завръщането си, плейбоят доста се е променил. В момента живее с приятелката си и малката им дъщеря Анджелина в Несебър.

Намесата на Вера Стоилова в бизнес делата на семейството беше крайно наложителна, след като повечето им фирми фалираха или са под запор. Няма да е пресилено, ако се каже, че парите на взривения сикаджия Стоил Славов, захраниха много тузарски заведения в София, Пловдив и по морето, вляха се в силиконови бюстове и устни на родни хубавици и разходиха същите тези красавици с най- скъпите коли. За капак, Жоро Главата прекара в ареста няколко месеца заради потрошаването на пловдивски бар.

През 2011 майка му Вера реши най- после да стегне разхайтения си син и да

Наследството на Стоил Славов се прахоса

го лиши от удоволствието да се изживява като бизнесмен, прахосвайки труда на баща си. Затова вдовицата на Стоил Славов прехвърли на свое име абсолютни всички фирми и недвижими имоти, които се водеха на Жоро и на практика, го лиши от наследството му.

След убийството на Стоил Славов, съпругата му е напълно съсипана и няма сили да поеме бремето на семейния бизнес. Посвещава грижите си изцяло на Жоро. Едва 19- годишен тогава, синът на взривения бос обаче решава, че ще се справи с огромното отговорност да върти фирмите на баща си. Вместо той да ги върти обаче, те му завъртат главата. Жоро Главата зарязва приятелите си от детинство и се впуска в живота на големите столични баровци – има парите, получава жените и съвсем губи връзка с реалността.

Жоро Главата обикаля по най- луксозните барове в страната и прави сметки от порядъка на 5000 лева на вечер. Кара редки за страната ни автомобили, внесени от чужбина, а красавиците се бутат да ги забележи. През леглото на Славов са минали Снежина Вълкова, Николета Лозанова, богатата наследница Яна Стайкова, и много други знайни и незнайни бръмчалки.

Най- известна обаче е връзката му с настоящата госпожа Божинова. Плеймейтката и богаташкия наследник за лудо влюбени. Горещата им връзка охладнява обаче, когато Николета Лозанова научава, че бившата приятелка на Жоро е бременна от него.

Освен големите сметки, красавиците, които го ухажват и лъскавия автомобил, присъствието на Жоро Главата в поредния лъскав бар, става достояние на всички след шумна караница или размяна на няколко токата с други посетители. Синът на Стоил Славов се беше прославил като най- големият скандалджия по заведенията. Върхът на „творчеството” му беше сбиването с охраната на Владо Арабаджиев и потрошаването на заведението „Бедрум” в Пловдив. Жоро Главата беше арестуван и постоя „на топло” няколко месеца, преди да го пуснат. С този гаф от негова страна, търпението на майка му се изчерпа и тя пое юздите на семейния бизнес, а на сина си остави само да гледа семейството си тихо и кротко.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *