Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на сестрите Белнейски поиска ново дело и припадна

Фани Белнейска

Майката и бащата на жестоко убитите сестри Росица и Христина Белнейски учудващо поискаха преразглеждане на делото срещу нароченият за убиец Лазар Колев, който вече получи доживот зад решетките без право на обжалване.

Майката на момичетата – Фани Белнейска обяви в съдебната зала, че с присъдата на Колев не се разкрива цялата истина и припадна. Преди това тя обяви, че семейството се отказва от досегашния си съдебен защитник адвокат Иво Найденов, който работи с тях от самото начало на случая.

Бащата – Стоимен пък обяви пред медиите, че по делото има много факти, които въобще не са станали ясни по време на делата на първа и втора инстанция. Той заяви категорично, че искането за преразглеждане е подадено по настояване на съпругата му Фани, която желае всички замесени в убийството на дечицата им да бъдат наказани.

Лазар Колев

До последния момент Стоимен и жена му са очаквали Лазар Колев да признае вината си и да назове имената на съучастниците си. При обжалването на първата присъда в Пловдивския съд обаче убиецът отново заяви пред магистратите, че е невинен и че влиза без причина в затвора. Това явно е променило мнението на родителите, които първоначално заявяваха, че искат всичко да приключи по – бързо.

ВКС трябва да изнесе своето решение по молбата за преразглеждане най – късно до месец от датата на подаване. Припомняме, че сестрите Белнейски бяха зверски убити на 27 януари 2006 г. Няколко дни по – късно телата им бяха намерени в местност край Пещера от местен овчар.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=o8Txj-2aXUg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *