Майката на Румен Пашата призна: С Бойко са добри приятели

2

Известният като един от основателите на застрахователната компания СИК Румен Николов-Пашата, който не признава официално това и премиерът Бойко Борисов са близки приятели. Това разкритие беше направено неочаквано от майката на Пашата – 72-годишната Гена Николова .

 В интервю тя твърди, че двамата са добри момчета, особено ласкаво се изказва за Борисов. „Много добро момче! Ходеха заедно на карате, а моят Румчо им беше шеф. 72-годишната жена хвали Бойко, че бил послушен, но много обичал да е шеф. Искал да се налага другите. А после скромно добавя, ама сега не зная дали е така. Доста време Борисов отричаше да се познава с този човек, но когато лъсна обща снимка с тях, каза, че минавал случайно. Когато подставена фирма на Пашата купи Кремиковци и разсип завода, премиерът също отрече познанството си с него.

При слуховете, че Пашата се е скрил в Америка, той отново запази мълчание. Според осведомени обаче бившият шеф по карате на премиера стоял зад всички мръсни сделки, поръчвани му от Борисов. Той организирал схемите и слагал подставени лица там, където трябвало да се направи някоя далавера. Самият Румен оставал чист пред закона, но вече няколко пъти подставените лица проговаряли и го топяли. Зад него обаче винаги имало гръб, който да го опази от лапите на закона и на практика бил недостижим. Няколко журналиста в България се опитаха да стегнат до дъното на сделките, но не успяха, или им беше попречено. Така или иначе връзката между премиера и СИК е потвърдена, но дали сега при толкова много купени медии някой ще се заинтересува от нея, или щраусите отново ще скрият глави? Май отговорът е вторият.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/FsXgRtEaiqM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *