Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на отвлечената Лара: Готова съм на всичко, за да си я върна

Моника Добринова не вярва на полицията

Лара Банева

Лара Банева

Майката на отвлечената Лара Банева – Моника Добринова разкри, че почти месец след покушението над детето ѝ, все още няма никаква информация и никой не я е търсил по какъвто и да е повод. Споделя, че въпреки болката се крепи на надеждата и вярва, че нейното малко момиченце е живо и ще се върне.

„Все още имам надежда и силно вярвам, че Лара е жива и здрава. Вече не издържам, но се крепя на надеждата. Моля ги да ми се обадят, да се свържат с мен по някакъв начин, за да ми кажат, че малкото ми момиченце е добре. Не са искали пари, но аз съм готова да дам всичко по силите си, за да я спася. Моля ви, пазете Лара и се грижете за нея, върнете ми я по – скоро” – споделя през сълзи Моника Добринова.

Лара Банева и Моника Добринова

Лара Банева и Моника Добринова

Допълва, че отдавна не знае кога е ден и кога е нощ. Приема успокоителни, заради притесненията за детето си. Не може да се храни, нито да прави каквото и да било.

„Отдавна съм извън човешките възможности. Не смея да вляза в нейната стая, защото не мога да си представя, че нея я няма. Не мога да се храня, но се крепя на надеждата, че Лара въпреки всичко е добре и ужасът най – после ще свърши. Знам, че тя е много силна, но все пак е само едно малко дете”

Моника Добринова каза още, че не са ѝ дали възможност да говори с Евелин Банев, отказали са ѝ дори и телефонен разговор. Въпреки всичко написано в медиите не вярва, че Лара е отвлечена заради делата на Брендо. Категорична е, че не разчита на полицията и не вярва на МВР.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Майката на отвлечената Лара: Готова съм на всичко, за да си я върна

  1. петра Отговор

    01.04.2013 в 18:12

    20 милиона в евро

  2. Мушмурок Отговор

    02.04.2013 в 15:39

    Категорична е, че не разчита на полицията и не вярва на МВР…….Е и какво прайм…!?!?!?!?!??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *