Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Никол Станкулова шамаросвала гаджетата й

Никол Станкулова

Разбила носа на един от първите й любовници

Хубавицата Никол Станкулова имала доста тежко детство, преминало изцяло под попечителството на майка й Елена. Опитната дама, която всъщност работи като следовател в СДВР, изпълвала с ангажименти всяка минутка от свободното й време, за да не й остава място да мисли за глупости.

Никол Станкулова

Така например, родителката въвела строга военна дисциплина в интимния живот на своята някога неопитна щерка. Изкъсо следяла всичките й срещи с момчета и дори използвала професионалните разузнавателни похвати на българските ченгета. Когато някое от гаджетата на Никол не й се харесвало особено много, тя го гонела казвайки му всичко в очите, а някои дори ядяли и бой.

Така например, докато сегашната синоптичка била ученичка в горните класове, допуснала грешката да се залюби със сина на някакъв баровец. Келешът го карал съвсем през просото и си мислел, че като има суперскъпа кола морето му е до колене. Не ходел на училище, защото разчитал на баща си да му оправи поведението и слабите оценки. Никол се повлякла по неговия акъл и също спряла да ходи на даскало. Тогава Елена надушила какво става и взела крути мерки.

„Една вечер се скрих за едно борче пред нашия блок, за да ги причакам. Направо бях побесняла и мислех да ги пречукам от бой. Емануел, така се казваше ония, паркира колата и вратите се вдигнаха нагоре, защото автомобилът беше много скъп. Тогава аз изскочих от храстите и първо лепнах два шамара на дъщеря си. Разбих й носа, а след това го подпуках и него. Опердаших ги и двамата, та да им дойде акъла в главата. Да ми разправят каквото щат, но в България боят върши най – добрата работа” – споделя Станкулова и допълва, че скоро след това младите се разделили окончателно.

Още от най – ранната си детска възраст, Никол Станкулова била тренирана да спазва желязна военна дисциплина. На петгодишна възраст, Елена я замъкнала на кастинг за водещ на детско шоу в Националната телевиция, който спечелила със замах. В същото време я записала да тренира художествена гимнастика и плуване. Двата спорта практикувала, докато от водните състезания спечелила златни медали, а от гимнастиката само трето място. Тогава възрастната родителка моментално я отписала от грациите, защото нямала какво да търси там, където не е „номер едно”.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *