Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Милионера му стана адвокат

Майката на Георги Енев, Донка, е станала негов защитник. Тя навестява сина си всеки ден в затвора в качеството си на адвокат и следи изкъсо процеса. Според запознати му носела и лакомства и шоколадчета да го успокоява.

Техните отношения са едновременно майка и син и клиент и адвокат. Енев е в килия с други двама задържани и майката се грижи и за тяхното продоволствие. След обира на инкасото, който той извърши и изчезването на милион и половина лева, Енев беше обявен за общонационално издирване. Той сам се предаде на полицията, но все още не казва къде са парите и твърди, че не знае. Заедно с неговия апартамент е претарашен и този на майка му. От нейния е иззет компютър, който той ползвал, защото предимно живеел при нея. Вещи лица търсят из компютъра данни за предварителното планиране на престъплението.

Изчезналите пари ги няма никъде и някои смятат, че са заровени в землището на село Храбрино, където беше намерена изоставена колата на Георги. Иманяри и полиция разкопаха почти всичко, но не откриха плячката. Има версия, че Енев е предал парите на друг, след това се е изплашил и се е предал, без да вземе своя дял. Другият обаче бил опасен и престъпникът не смеел да каже името му. Той предпочитал да лежи в килията, вместо да се срещне вън с поръчителя. Енев, с прякор Милионера, единствено казал, че е объркан и не иска да говори. Единственото, което съобщил на следователите било, че парите не са в него и не знае къде са. Малко преди да се предаде, непознат мъж занесъл на майка му плик с 25000 лева. Тя веднага се обадила в полицията. По плика и банкнотите нямало следи от сина й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *