Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Лара, Моника Добринова: Похитителите казвали на Лара, че я пазят

Потресаващата изповед на Моника Добринова след връщането на Лара

Лара и Моника Добринова

Лара и Моника Добринова

Майката на отвлечената Лара проговори пред водещо издание броени часове, след като момиченцето беше пуснато на свобода след 47 дни в плен. Независимо от всичко останало, добрите хора в България чакаха със затаен дъх развръзката на тази драма и си отдъхнаха, когато вестта за освобождаването на малката Лара обиколи държавата буквално за секунди. Ето изповедта на Моника Добринова.

……………..

Когато отидох да я взема от полицията, ами … тя изглеждаше чудесно. Беше облечена както в деня, когато я взеха. Признавам си, не очаквах да бъде в толкова добро състояние. Не можах да повярвам! Докато я нямаше си мислех как ли ще преживее целия ужас. А когато я видях да ми се усмихва, наистина се успокоих. Първото нещо което ми каза беше

МАМО, ОБИЧАМ ТЕ!

Още повече се успокоих след като разбрах, че похитителите са се държали с нея както трябва да се държиш с малко дете. Не е имало грубости, поведението им е било напълно нормално. Нито един път не са ѝ се карали, дори измисляли разни истории, за да я успокоят.

Казвали и, че в действителност я пазят от някакви лоши хора

По мое мнение, те са преценили още от самото начало, че ще трябва да я държат дълго време и са измислили тази стратегия, за да не я тревожат излишно. Оценили са, че става въпрос за такова малко детенце и просто не са искали да я сринат. Позволявали са ѝ да гледа телевизия, научила е филмите наизуст. Пречили са ѝ да гледа само новините. Даже са ѝ осигурили блокчета за рисуване и боички.Лара

През тези 47 дни преживях най – големият кошмар в живота на една майка. В началото ми беше много тежко, защото не знаех абсолютно нищо. Всякакви мисли минаваха през главата ми. Питах се – ами ако не е откуп, а нещо наистина страшно? Всички ужасни възможности минаваха през главата ми, мислех за най – лошото.

В началото похитителите мислеха, че можем да дадем страшно много пари. Цялата информация по медиите ни изгради неверен имидж в очите на хората и излезе, че едва ли не имаме неограничен ресурс. А това не е вярно. Заради следствената тайна няма да разкривам детайли, но главното стана – върнах си Лара.

Оттук нататък винаги ще бъдем заедно, винаги

Сега няма да ходи на училище, до края на срока не остана и месец, искам да си бъде вкъщи. Предстоят консултации с психолог, но преди всичко трябва да сме заедно. Ще я заведа на някое спокойно място, където ще бъдем далеко от цялата лудост.

Накрая искам да благодаря на МВР, на прокуратурата и на всички служители, които положиха неимоверни усилия в тези трудни за мен и моята Лара моменти.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *