Майката на Иван Христов обича чашката повече от него !

0
Иван и Ирина
Иван постъпи като баща си и се разведе.

Иван и Андрей са известни освен с успешната си кариера на водещи, и с това, че обичат среднощните купони, съчетани с голямо количество алкохол. При Иван обаче, се оказва, че това е семейна черта. Наскоро развелият се продуцент, има двойна обремененост по отношение на чашката.

Баща му е заклет алкохолик, но и майка му не остава назад. Близки до водещият и родителката дори се шегуват, че тя си пада по чашката повече от Иван. Мама Саша, както обичат да я наричат всички, си падала по пиенето от младини. Въпреки че е останала с две деца на ръце, след като мъжът й я изоставя, тя не се отказва от бурния социален и най вече среднощен живот. Иван и сестра му остават с майка си, но се оказва, че по – скоро били

Иван и Ирина
Иван спря алкохола, откакто е с Ирина.

отглеждани от баби, познати и приятелки на майката – купонджийка. Тя била известна с любовта към алкохола и шумните компании. Мама Саша предала на сина си Иван и способността да става с лекота душата на компанията. Въпреки залитанията по алкохола и бурната младост на майка си обаче, Иван е предан син и родителката му винаги е част от екипа зад него. Той поддържа Саша по всякакъв начин и ни най – малко не я упреква за алкохолната й любов.
Иван обаче, противно на отношението към майка си, не общува с баща си поради алкохолната му зависимост. Бившият на Вихра не може да прости и факта, че родителят му ги е изоставил, въпреки че сега той прави същото с дъщеричката си Ава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *