Майката на ДесиСлава си търси гадже в интернет!

1
Женя Гайдарова
Майката на ДесиСлава търси мъж в Елмаз

Майката на поп-фолк изпълнителката ДесиСлава се оказа доста похотлива тигрица. Женя Гайдарова е регистрирана в един от най-големите сайтове за запознанства, като профилът й е атрактивен и често посещаван.

52 годишната палавница си търси мъж в Елмаз, като е качила няколко провокативни снимки. Регистрацията й в сайта е от около 7 месеца, но не е ясно дали си е хванала някой мераклия. Женя се изявява като модерна жена, която не се притеснява от възрастта си. Интересна подробност в профилът й прави, че като професия е посочила мениджър в частна фирма. Само преди няколко дена Ви разкрихме, че всъщност „веселушката“ няма никаква фирма и се занимава с измами, чрез работа в Чехия. Майката на  чалгаджийката използва имената на 2 фирми, които всъщност не са нейни и тя лъже безработни хора. Уж ги урежда с договор за работа, но се оказва, че българите отиват в Чехия като черноработници, които бачкат и живеят в нечовешки условия. Десетки измамени се опитват да се свържат с нея, но тя ловко се измъква от неудобните ситуации. Възможно е дори да е намерила и някоя жертва в сайта за запознанства, докато се представя за „благородна и добронамерена“. ДесиСлава избягва да говори за майка си, а се оказа, че за нея не може да се каже нищо хубаво и певицата е по-добре да си мълчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Но има и хора които не мамят.Става въпрос за Варненска агенция с тел.-0886090826.Не вземат никакви пари евентуално ако нямаш пари за пътуването те извозват безплатно предават те на работодателя който заплаща билета на шофьора и започвате работа.Работодателя естествено от първа заплата ви удържа еднократно стойноста на билета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *