Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Деница Гаджева молила за прошка Капка

Майката на Деница моли за прошка

След като Капка разбрала за любовницата на Волен тя го изоставила. Майката на Деница умолявала Капка да прости на дъщеря й обляна в сълзи.

Майката на Гаджева  била против връзката на дъщеря си със  Сидеров. Разликата в годините била твърде голяма. След като разбрала за раздялата между Волен и Капка тя изпитала вина и  разговаряла с  г-жа Сидерова.  Споделила й , че от самото начало е била против тази връзка и, че много пъти е разговаряла с дъщеря си, но без успех. Според нея Деница не изпитвала силни чувства, а била изкушена от парите на Волен.

 Когато  се опитвала да говори за това по телефона с дъщеря си   тя  й затваряла. Спасия заявила пред Капка, че дъщеря й е добре възпитана. Научена е да зачита моралните и семейните  ценности и за нея е непонятно защо постъпва по този начин.

Спасия- майката на Гаджева със сълзи на очи се моли за прошка

Връзката между двамата не е приета и от много лидери на Атака. Според тях между 29- годишната Деница и  55- годишния  Волен няма любов. Това,  което привлича Сидеров са дългите крака на Деница, а тя е привлечена от дебелия му портфейл. Влюбените гълъбчета  посещават едни от най- тузарските заведения. Сидеров харчи хиляди левове за новата си изгора.

Докато обаче  Волен  прави всичко, за да задоволи капризите на Гаджева, негови служители стоят без заплати.  За него най- важна е тя. Води я по- скъпи ресторанти, екскурзии, купува й най- скъпите дрешки и всичко с парите на своите служители.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *