Майката на Брендо: Политици изнудват Евелин от години!

1

Потресаващи разкрития от майката на Брендо

Евелин Банев - Брендо
Евелин Банев – Брендо

Майката на Брендо – госпожа Добрина Тумбалова сподели пред журналисти, че от няколко дни е имала лошо предчувствие за наближаващи нещастия. Дори пред свои близки на няколко пъти заявява, че отговорността за това пада изцяло върху видни български политици. Точно тези хора от години изнудват Евелин Банев да спонсорира предизборните им кампании.

До ареста му Брендо редовно се отчитал с по няколко милиона лева на година, но след това траншовете към черните каси на партиите спрели. Въпреки това политиците продължавали да настояват за спонсорство и дори обещали, че ако получат определена сума, ще го оправдаят напълно пред съда в България.

„Всичко това става заради изборите. Просто искат да вземат парите на Евелин, за да се облагодетелстват самите те. Преди отвличането на Лара имах знамение. Токът у нас спря и на секундата си помислих, че пак ще се случи нещо лошо с Брендо или семейството му” – казва Добрина Тумбалова, която е в силен шок заради отвличането на внучката си.

Майката на Брендо
Майката на Брендо

Кои са имената на замесените политици ние не знаем, но от полицията потвърдиха негласно версията на майката на Брендо. В момента ситуацията поне малко започва да се избистря и специалистите все повече се убеждават, че Лара е отвлечена за пари. Следователите не говорят за политическо участие в похищението, но също така не го и отричат.

Още повече, че в МВР от няколко седмици са знаели, че срещу Брендо и неговото семейство се готви нещо страшно. Въпреки че сигналът е получен преди доста време, напълно необяснима загадка остава защо ченгетата не са сторили нищо, за да предотвратят трагедията.

Съседи на Евелин Банев си спомнят, че заплахите срещу него започват още преди около година, когато е закопчан при спецакцията „Кокаинови крале”. Тогава Брендо изпраща двете си дъщери, настоящата и бившата съпруги в чужбина, докато нещата утихнат.

„Ясно се забеляза, че децата и жена му са много уплашени. От бързане дори не взеха никакъв багаж и скочиха в джиповете, които чакаха пред дома им. На тяхно място в къщата дойдоха тежко въоръжени гардове, които изкараха доста време там” – споделят съседи от квартал „Бояна”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=i0qZ-Vh4Mnk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Хора като Евелин Банев -Брендо са раждат на 1000 години веднъж.Той е с безупречно телосложение ,със съвършено здраве (никога през живота си не е боледувал от нищо),има силно развити способности в безброй много области и затова довежда до успешен край всичко ,с което се залови.Има и изключително изискан вкус за обличане.Би било странно ,ако такъв човек като него притежаващ толкова много дарби не е баснословно богат .В днешният свят най-големите богатства се трупат именно чрез незаконни дейности и сделки и Брендо отдавна е проумял това и не си е губил времето.Брендо не е виновен ,че човешката действителност е толкова покварена и създава условия ,за непочтени сделки и дейности ,от които ,ако не той ,определено други ще се възползват ,но той все пак успява да се възползва преди останалите желаещи ,които не са малко на брой,защото алчността в 2019 година е вече ужасяваща.Що се отнася за нас обикновените хора ,с нашите всекидневни тревоги за здраве,за достатъчно разплащателни средства да си платим ток ,вода ,данъци ,храна ,говори за превозни средства ,почивки ,пътешествия в чужбина от време на време,съдбата ни е отредила участта да сме наблюдатели на живота на личности като Брендо ,които създават събитията в този свят…Но все пак ,всеки човек може да черпи утеха от обстоятелството ,че и най-големите играчи като Брендо са смъртни хора ,като всички нас и все някога и те ще умрат поради напреднала възраст или от заболяване ,само тези най-блажени щастливци ,които никога не са се раждали на този прекрасен свят ,няма да познаят страшната Смърт …Затова ,ако не искате да сеете СМЪРТ не създавайте свое потомство ,защото ако създадете ,мигновено със създаването му го обричате на неизбежна смърт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *