Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Боевски : Синът ми е шампион, не наркотрафикант !

Гълъбин Боевски

Според майката на Гълъбин, той е шампион , не наркотрафикант.

Майката на Гълъбин Боевски заяви, че синът й е невинен . Това се случи в “ Карбовски директно“. Родителката обясни, че не обвинява никой и не иска и детето й да бъде обвинявано. По повод на интервютата, които Миролюба Бенатова направи в бразилсия затвор, майката заяви, че не съди журналистката и няма намерение да я коментира. Каза още, че синът й не е нито муле, нито наркотрафикант. Боевска коментира също, че никой не трябва да допуска възможността Гълъбин да е пласьоp и не е възможно шампионът ни по щанги да съдейства за тровенето на младите с наркотици.
Карбовскипопита Стела Боевска защо синът й не е усетил, че куфарът му тежи с близо 10 кг повече, при все, че е и щангист. Тя смята, че това въобще не трябва да е повод за разговор при положение, че Гълъбин не се е притеснил по време на разговорите с полицията и за миг не е отрекъл, че е собственик на куфарите. Жената риторично попита водещия дали едно муле няма да се притесни и да отрече, че въпросния багаж е негов. Боевска обясни също и ситуацията около дъщеричката на Боевски, която е настанена първоначално в сиропиталище и е заплашвана със затваряне в училище за непълнолетни престъпници. Малката е пратена сама за България и то с полет с прикачване. По повод на нападките и подозреченията, че Гълъбин е имал нужда от пари и това е накарало, спортистът да пренася дрога майката напълно отрече да има такова нещо. Тя допълни, че наистина баща му е на химиотерапия, но с лечението му се справяли добре.

Краси Боевска

Боевска е в Бразилия при Гълъбин.

Буйният син на Боевски Пол пък, се грижел за фитнесите и бизнесът им вървял успешно. Дъщеричката им продължавала да печели тенистурнири, въпреки стреса, на който е подложена.Стела Боевска призова българите да не спират да вярват, че детето й е шампион, а не наркотрафикант. Тя упрекна българските политици за тяхната незаинтересованост и пълно безразличие към българите в бразилските затвори, които обикновено имат най- тежките присъди без оглед на тяхната невиновност.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Майката на Боевски : Синът ми е шампион, не наркотрафикант !

  1. нямам нищо против него ама съм сигурен че е наркотрафикант който е искал да си оправи положението на семейството финансово, ама се случват и такива неща т.е.хващат те и не се правете на залупени и ви моля не ме убеждавайте в обратното,човека си е наркотрафикант,с този наркотик е щял да отрови много млади и улави българи които се друсат.Мястото му е в затвора в Бразилия,защото ако дойде тука уж да лежи в затвора,тези дето са го изпратили там ще го пуснат на свобода ,а може и депутат да го направят

  2. Рашка Отговор

    13.02.2012 в 14:19

    Хванат ли е с дрога-хванат е,коментарите са излишни Защо мен не хванат с дрога-защото не притежавам.Филмът на Бенатова е истински.Другите арестувани българи и инспектора от полицията заявиха ясно ,има наркотик има затвор,а ч е бил някога някакъв от една малка държавица някъде по света няма значение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *