Майкъл Джексън починал от преумора

0

Журналисти от Лос Анжелис открили документ от организаторите на турнето на Майкъл Джексън през 2009, което е трябвало да носи името This Is It. В дълга поредица от електронни писма промоутърите твърдят, че моралното и физическо здраве на краля силно ги притесняват, а на едно място Майкъл Джексън дори е наречен „емоционално парализирана развалина“.

Специалистите дълго умували може ли той да излезе на сцената, може ли да издържи цялото турне и дали не му е необходима почивка. Те силно се съмнявали в неговия душевен комфорт и силно се опасявали дали няма да се претовари, защото на сцената той се раздава докрай. Въпреки това те взели решение турнето да се състои, защото печалбите от него се очаквало да бъдат баснословни.

В случая парите отново надделели над здравия разум и певецът бил замъкнат като парцалена кукла да пощурява сцените по света, като всички пренебрегнали видимото – че той е рухнал емоционално и има нужда от дълга почивка, преди отново да се появи пред публика. Кралят на попа не ги разочаровал. Той се раздавал като за последно и се оказало, че наистина е за последно. Стресът от връщането на сцената бил голям и хората около него виждали това, но не спряли турнето. Майкъл започнал да злоупотребява все по-често с алкохол и медикаменти, за да преодолее страха и безсилието си и да се чувства бог, докато пее. Докато изпил фаталната доза.

Според журналистите причина за смъртта му е големият стрес, на който бил подложен и затварянето на очите на целия екип, който няма начин да не е виждал какво става и е трябвало да настоява за спирането на турнето. Не го е убил лекарят му. А алчността и огромното напрежение, което се изискваше от него да бъде звезда и то най-голямата, твърдят те.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l4PoVEU40mQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *