Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майка смаза от бой даскалица в София, спала със сина й

Женски бой

Ревнива майка на ученик размаза от бой даскалица в „Красна поляна”, защото правила секс със сина й. Побеснялата жена устроила класическа засада в двора на школото и в понеделник след часовете здраво наложила похотливата педагожка със стоманена тръба.

Преподавателката по английски Марияна Костадинова предизвикала гнева на родителката, след като прелъстила 17 годишният школник Лазар по време на екскурзия до Рилския манастир.

Неопитният младеж се почувствал горд от завоеванието си и без да помисли за последствията се похвалил на баща си. Той на свой ред издрънкал всичко пред жена си, която тотално откачила от ревност. Особено болезнено приела новината, че сексуалният контакт бил осъществен без презерватив.

Женски бой

Начало на любовната история било дадено преди няколко месеца, когато симпатичният Лазар на няколко пъти се засякъл с учителката на басейн в „Люлин”. Юношата тренирал плуване от години и стройното му тяло се набило в наблюдателните очички на 32 годишната Марияна.

Тогава даскалицата останала само с мокрите си мераци, но през зимата събитията получили ново развитие. Около Коледа немирницата прибавила ученика към своите приятели в социалката „Фейсбук” и започнала да дебне сгоден момент, в който да натика хлапака между краката си.

Прекрасна възможност за това се открила около Великден, когато всички паралелки от 11 клас и няколко учители, отпрашили на екскрузия до Рилския манастир. Вечерта всички се чукнали с по няколко чашки твърд алкохол и възползвайки се от ситуацията, учителката с буйна кръв имала шанса да се отдаде на животинските си желания.

Все още не е ясно какви ще бъдат последствията и за двете страни. Ако нещата не се успокоят от самосебе си е напълно възможно, учителката да бъде уволнена от работа. На свой ред, тежки последствия за хулиганска проява може да отнесе и майката на Лазар, която всъщност не постъпила по най – разумния начин.

Женски бой:

http://www.youtube.com/watch?v=0uzcDvPAxTk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *