Майка роди бебе в тоалетна

1

Бащата изпадна в шок, когато видял да се показва главата на бебето

Майка роди в тоалетна
Майка роди в тоалетна

39 годишната Райна Димитрова роди живо и здраво бебе, в тоалетната на собствения си дом в с. Паничарево до Бобов дол. Терминът на бъдещата майка бил определен за идния понеделник, но вчера жената получила силни болки в корема и решила, че трябва да отиде до тоалетна.

В този момент бебето напънало да излиза и тя писнала за помощ на съпруга си. Човекът на секундата изтичал и буквално изпаднал в шок, когато видял главата на дъщеричката си да се подава между краката на уплашената майка. Таткото се видял в чудо – радвал се на раждането, но в същото време не знаел какво да направи. Сетил се да подаде ножица на жена си, с която да отреже пъпната връв на мъничето.

Щастливият татко Димитър
Щастливият татко Димитър

За щастие малката Цветанка е жива и здрава, родена 3. 100 кг и 50 сантиметра висока. Щастливият баща своевременно повикал на помощ медицински екип от Бобов дол и като никога досега, лекарите пристигнали след броени минути. Натоварили майката в линейката и закарали бебето и майка му в акушерското отделение на болницата в Дупница.

Ръководеният от д-р Борко Исаков дежурен екип също се оказал на висота и на секундата всички се събрали в пълен състав, за да окажат спешна помощ на родилката. А това било необходимо, защото плацентата останала в нея, а и никой не се сетил да завърже пъпната връв на бебето. Така имало реална опасност за двете дами, но в крайна сметка ситуацията била овладяна.

Опитните акушерки се оправили с разплаканото бебенце, а лекарите успешно извадили плацентата от корема на Райна. От отделението са категорични, че вече няма абсолютно никаква опасност за живота на Цветанка и нейната майка.

Щастливите родители се препитават със земеделие в своето село. Имат по – голямо детенце, което е на 4 години и се казва Кирил.

За бебетата:

http://www.youtube.com/watch?v=i_S7A0kLpkM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *