Майка на известен барабанист открадна кашкавал и кафе, за да го спаси от побой

0
Известният барабанист ослепи певицата Виктория

 Това обяснява майка му – Светлана Петрова, която беше заловена на връх 24 чай да краде кашкавал и кафе от близък до дома им магазин. Данъчната служителка заключила болния си от шизофрения син вкъщи и отишла да гледа манифестацията. Влязох в магазина на връщане, но изведнъж видях през витрината две момчета, които държаха Димитър. Изплаших се, че са го отвлекли.

Тогава непознат мъж ми прошепна в ухото да взема кашкавал и кафе и да ги оставя в незаключена клетка за багаж – обяснява жената. От бързане да освободи детето си, тя забравила да ги плати на касата. Така се стигнало до залавянето й. Похитителите обаче, въпреки че не получили откупа, пуснали сина й.

Тази история звучи доста фантастично и в семейството или има наследствена лудост, или просто там живеят хора с богато въображение и изкусно лъжат, смятат близки до фамилията. Димитър Симеонов стана известен не толкова с изкусното биене на барабани в „Пиф“, колкото със свирепата си жестокост. Той системно пребивал приятелката си Виктория, с която живеел на семейни начала, а една вечер боят бил толкова жесток, че като се събудило сутринта, момичето установило, че не вижда. То извикало близките си. Диагнозата била отлепване на двете ретини и нарушения на очните нерви. Въпреки усилията на специалистите, Виктория изгубела зрението си напълно.

 От години тя ходи неизменно придружавана от дядо си, който я държи за ръката. Изплашеният от стореното Димитър тутакси постъпил в психиатрична клиника, където му поставили диагноза шизофрения. Дали е истинска диагнозата, хората все още гадаят. Но тя го освободила от наказателна отговорност към осакатеното момиче, а кариерата на барабаниста продължила да се развива, въпреки психиатричното клеймо. Сега пък майка му твърди, че е толкова буйно луд, че се налага да краде заради него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *