Майка – йога кърми бебето чисто гола и с главата надолу

0

Йога майка полага доста странни грижи за детето

йога майка кърми бебето гола
йога майка кърми бебето гола

Практикуваща древното изкуство на йога млада майка събра очите на Западна Европа, след като показа как кърми бебето си – чисто гола и провесена с главата надолу. Въпреки че изобличаващата и безкрайно интересна снимка е на повече от две години, истерията около Ейми Удръф избухна едва сега, след като самата тя коментира, че фотосът е направен съвсем случайно и не е режисиран предварително.

Отдадената на здравословната йога Ейми сподели, че никога не е искала да става известна с уменията си. Обяснява, че просто е искала да се разнообрази в тежките моменти, когато бебето суче. Просто едновременно съчетавала практикуването на упражнения с кърмене.йога майка кърми бебето гола

„Никога не съм искала да стана известна. За мен да гърмя детето си гола е нещо напълно нормално, а йога е нещо повече от необходимост. Тя е начин на живот. Снимката бе направена в момента на тренировка, по време на която бебето просто допълзя при мен на двора и започна да суче. Просто така си беше свикнал”, споделя запленената от източната мистика майка.

Ейми допълва, че всеки път когато бебето видело голите ѝ гърди правело всичко възможно, за да се докопа до тях и да приеме поредната порция полезно мляко. Пуритански настроената Англия избухнала в критики при първото публикуване на снимката, но по – голямата част от коментарите са положителни. „Дрехите са просто досадна необходимост”, допълва живеещата в градчето Хейви жена.

http://www.youtube.com/watch?v=TMqCH4hQj2c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *