Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майка изхранва шестте си деца като порно актриса

Октомайката, както е известна повече, Надя Сюлиман смята да изхранва огромната си челяд с порно. Днес тя пусна кадри от първата си фотосесия в социалната мрежа. Надя, която имаше шест деца, внезапно стана майка на осем близнаци.

Тя няма съпруг и грижата по всички деца е на нейните плещи. За целта тя е продала къщата си, живее в мизерни условия и вече е натрупала над половин милион долара дългове към банките. Понеже въпреки бременностите е запазила хубавото си тяло и името й е известно, нееднократно е получавала предложения да се снима във фирми за възрастни. Надя дълго се колебала, но накрая дълговете я притиснали.

Нейните условия обаче били да не се съвъкуплява с мъж на екрана, а да прави всичко сама. Освен това приела само фотосесия, като сключила договор с английското списание Closer. Въпреки че едната снимка е почти безобидна, тя предизвика вой в социалните мрежи. На нея Надя полугола простира бебешко пране .Моралистите отсякоха, че сцената е непристойна, че в такива продукции не може да се замесват деца, макар и чрез пеленките им. А тогава как да ги храня същите тези деца, как да им осигуря дом, който те заслужават и подходящо образование, опонира им Надя. Снимките на полуразголената майка ще излязат в списанието. Тя вече е получила още една оферта, а порностудията са увеличили хонорара си от един милион, на милион и половина долара, но Октомайката още размисля.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *