Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъжете станаха по-големи клюкарки от жените

maje-kliukiНово изследване разби прах един от най-големите стреотипи и константи в обществото. Напук на всички уж сигурни твърдения, се оказва, че мъжете изобщо хич не могат да пазят тайна и са много по-големи клюкари от жените.

Според поредно британско проучване, точно представителите на силния пол са тези, които първи тичат да  разгласяат строго конфиденциална информация, казана им само на ухо. Тук не става дума за служебни тайни, а за такива от живота на приятелите им.

Резултатите показват, че вече благодарение на социалните мрежи, мъжете нямат нужда да чакат да се съберат с приятелите си на чашка и да споделят „новостите“, а направо споделят с тях в мрежата какво са чули и разбрали и даже започват веднага да го коментират възможно най-бързо. Над 50 процента  от мъжете признават, че изобщо не могат да задържат доверената им информация повече от няколко минути и веднага бързат да я сподялят с някого. Така им олеквало и им ставало по-добре.

За разлика от силния пол, жените пазят тайните само за себе си да им се насладят и порадват  поне три часа. Средно мъжете успяват да запазят мълчание около два часа и половина и то само ако са помолили изрично да го направят, или го пряват за някой много блзък човек.

Иначе са си клюкарки от класа, но страшно мразят, когатко някой издаде тяхна тайна и са готови дори на бой.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *