Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маите се оказаха най-обикновени цигани, но излъгаха по малко от бг. политиците!

оцелялаПоредният сапунен мехур се пукна. Цял свят тръпнеше в очакване как днес ще се изпарим и планетата Земя ще остане пустиня. Хиляди предприемчиви хора направиха бизнес с предсказанието, във всички държави паникьосани богаташи се скриха в бункери и пещери и накрая – хлъц! Имало още да се мъчим. Може би вината е на оня пиян шаман, който с цяло стадо колеги започна от вчера молитви незнайно към кого да остави земята цяла целеничка.

В България артисти и певци отменяха участия, някои се покриха във вилите си, други се отдадоха на пиене още от сутринта, за да посрещнат Апокалипсиса по-смело. Магазинери споделиха, че до 14 часа клиентите са се броели на пръсти, но след това нахлула тълпа, а в МОЛ-овете едва не изпочупили рафтовете. Народът разбрал, че ще се живее и хукнал да пазарува като за последно, защото празници идват, гости пристигат, а хладилниците празни. Масово се грабели най-евтините стоки, най-мазното месо, понеже струва по-малко, а насища повече, виното с тънките етикети, хлябът с малка на веригата, второкачественото брашно и имитациите на шоколади. В България обаче светът почти свърши за доста хора. Политиците си удържаха на думата и пенсионерите останаха без пари. безработни мъжеУдържаха и на нивото на безработица, даже го увеличиха. Постигнаха рекордната цифра – 30 процента от младите хора – без работа. Стъпиха на врата и на здравеопазването, взеха му два милиарда лева от личните ни осигуровки и ги дадоха за магистрали. А болните се разкарват с линейки от болница в болница, докато Създателят милостиво ги прибере при себе си. Влаковете останаха с половината си вагони. Данъчни хукнаха да секвестират апартаментите на длъжниците. Е, как да се радваш, че сме оцеляли, след като за мнозина беше по-добре да ни няма. Но нейсе. Важното е, че депутатите ще си починат добре 19 дни на Боровец и във Велинград. А на народа – майната му. На маите – също.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Маите се оказаха най-обикновени цигани, но излъгаха по малко от бг. политиците!

  1. Иванов Отговор

    21.12.2012 в 21:10

    И половината от работещите българи получават заплати по-малки от тавана на пенсиите.А един работещ трябва да осигурява близо трима пенсионери.Нека господа управляващите помислят от къде идват и сумите за техните заплатки!

  2. Лин Отговор

    22.12.2012 в 10:04

    Че те знаят откъде им идват парите, но не им пука за народа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *