Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Махмуд съди Лияна заради уронения си престиж

Лияна Павел прегръдкаЛияна може да си тръгне от „ВИП Брадър“ доста по-бедна отколкото влезе. Вместо да си  прибере около 100 000 лева, за колкото се дочу, че се е договорила с продуцентите, има голяма вероятност певицата да остане с празни ръце.

Нейни близки дочули, че бащата на детето й Махмуд Йозджан наел адвокати и се канел да заведе  срещу нея дело за обида и уронване на престижа му.  Съответното дело щяло да е за сумата  100 000 лв., колкото е хонорарът й в играта, без данъците.

Махмуд бил много ядосан на бившата си, че тя го обявявала едва ли не за изверг, намеквала колко трудно било да живее с него, изкарвала го човек, който е тиранин и дивак и бърза да й сложи забрадка и колко е щастлива сега, когато е свободна и не зависи за нищо и не се съобразява с него.  Той бил засегнат на чест и достойнство и хората от неговата националност много се засягали от такива обиди и смятали, че е въпрос на част да измият петното от челото си.Лили топки

Двойката имаше  близо 12-годишна връзка и дори бяха обявили, че ще се женят. Миналата пролет обаче двамата се разделиха почти преди сватбата, защото Лияна  искала да живее в Турция и трябвало винаги да иска разрешение, за да се върне да види родителите си.  Освен това с музикалната й кариера щяло да бъде свършено завинаги. Той пък  не може да дойде  в България да живеят тук, тъй като е в списъка на издирваните от българските власти заради влязла в сила  присъда за наркотрафик и ако премине границата, ще бъде арестуван.

На няколко пъти Лияна намекна с недомлъвки, че свободата й е била силно ограничена, тя била следена от хора на Махмуд и се чувствала като затворена в клетка. Затова и не направила сватбата в Турция, там щяла завинаги да влезе в в клетка. Ще има много пари, но няма да  има свобода. И най-малкото рокличките, с които се развява в Брадъра ще бъдат изхвърлени.

Преди няколко седмици Махмуд се канеше да заведе дело за родителските права над детето им, тъй като Лияна показвала неморално поведение от екрана. Адвокатите му обачи охладили намеренията му, тъй като българският съд няма да даде родителски права на наркотрафикант. Затова той решил да съди бившата си любима за обида.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *