Магия на 14-а степен убива за часове

1

Елитът на България трепери! Зловеща магия, която убива човек за броени часове, е най-новият хит в черния каталог на столичните врачки. Новия мор се нарича „черна магия на 14-а степен“.

Бизнесмени масово поръчват чумата на конкурентите си. Другите редовни клиенти били жени, които искали по този начин да тръшнат или неверните си мъже, или конкурентки за сърцето на някой властен кавалер,

ВИП-а на страната ни тотално полудя по хитовата магия, която поразява хората за часове. Резултатът е сигурен на 100% и е „поднесен“ под формата на инсулт или инфаркт. Аутопсията на лекарите никога не открива нередности, нито отровни вещества в тялото, които биха могли да доведат до латентен изход.

Изработката на омагьосване от 14-а степен се прави предимно от ходжи. Магията е доста скъпа – 30 000 лева, и за това на този етап е популярна именно сред бизнесмените и мутрите. Намирали се и циганки, които намалявали драстично цената на „услугата“ до скромните 2-3 хиляди лева, но пък нямало гарантиран ефект.

Илия Божинов

Най-богатите българи са изпаднали в паника, да не би да станат жертва на завистници, които не ще пожалят средства по пътя към славата и детронирането им. Някои от тях са взели контрамерки и ходят с амулети, пришити в джобовете на саката си или скътани грижливо в дамската чанта. Други са потърсили вещата помощ на ясновидки, които срещу солидна сума ги зареждат позитивно с положителна енергия, та макар и от разстояние по интернет.

От култовите фигури на БСП Илия Божинов бил жертва на черна магия от 14-а степен, намекват маговете. Коравият мъж тъкмо обмислял нов политически проект, когато смъртта го застигнала. Дали кончината му е била поръчана от виден червен другар, можем само да гадаем. Факт е, че земният му край е обвит с пълна мистерия.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Срещу магьосници на 14-та степен, препоръчвам контрамагия от първа степен. Влизаш с една бухалка при магьосника, магьосничката и им натъртваш змийските тикви с по 1-2 удара ама докато прокънтят на кухо….! Тогава бесовете ги напускат на мига. После като си оправят погледа ги питаш: Ще правите ли повечко така? Или да дойда с желязна бухалка от нулева степен? Е, ако отговорят, че няма да правят си тръгваш! Ако кажат, че ще правят, повтаряш опита, докато спрат да мислят за това…! Е, ако пукнат, не е грях – бухалка вадят, макар и магия, от бухалка да умрат…! Дисега не съм го прилагал, но съм убеден, че е по-ефективен метод за справянес магьосници и магии от всички познати досега други…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *