Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Магистрати: Брендо е невинен

При честен процес Брендо ще бъде оправдан

Брендо

Брендо

Магистрати от Италия заявиха категорично пред местната преса, че ако делото срещу Евелин Банев – Брендо е честно, то той ще бъде напълно реабилитиран и оправдан. Припомняме, че според обвинението на прокуратурата той изпълнява ръководна длъжност при трафика на кокаин от Латинска Америка към Европа и е отговорен за внасянето на стотици тонове от наркотичното вещество.

Според сведенията от италианските магистрати, всъщност срещу Брендо няма нито едно солидно доказателство, което да е приложено в папките по съдебното дело. Това твърдение бе оповестено за първи път преди около месец от защитата на Банев, които вече поискаха пълното му оправдаване от властите.

Най – големият коз на юристите е, че в нито един от подслушаните телефонни разговори не се споменава неговото име. Всички замесени от „Кокаиновите крале” говорели за него с кодовите наименования „Б” или „Нонно”. На първо четене прокуратурата в Италия обаче отхвърли тези железни, според защитата, доказателства. Обвинителите поискаха 20 години ефективна присъда за Брендо, която може да бъде редуцирана с около 1/ 3 заради съгласието на Банев процесът да мине по съкратената процедура.

Брендо

Брендо

В крайна сметка, присъдата на Брендо ще бъде прочетена с десет дни закъснение – вместо на 28 юни на 8 юли. Отлагането бе направено по искане на прокурор Алесандра Долчи.

Този вторник ще се проведе поредното заседание по делото на „Кокаиновите крале”. На него ще бъдат изслушани пледоариите на някои от обвиняемите, а защитата на Брендо ще действа на 13 юни. Веднага след това Евелин Банев ще бъде върнат в България, защото изтича срокът на разрешения от родния съд негов престой в Италия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZVb3hG4mLm0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Магистрати: Брендо е невинен

  1. bold Отговор

    10.06.2013 в 11:38

    Чудо на чудесата=комунистическа власт.Нали им пълнеше касите на БСП и ДПС с пари от дрога кочто трови девата ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *