Маги Желязкова плаши без грим!

3

Маги грознаМоделката Маги Желязкова успя да изкара ангелите на коментиращите, а зрителите са в стрес, след като няколко пъти я видяха без грим. Явно светската красавица придобива приятен за окото вид само след като изсипе една шепа козметика на лицето си и мине през няколко салона за освежаване.

Даже Соня Култуклиева възкликна с присъщата си деликатност – абе какво е станало с Маги, много е погрозняла. Мнозина недоумяват по каква причина тя е наречена красавица и всички говорят за нея, като за една от най-неотразимитие жени в България. Най-вероятно тя е неотразима за детето си и донякъде за съпруга си Боби Манекена, който обаче според слуховете се утешава извънбрачно с доста по-млади и по-шикозни манекенки.

Маги не е интересна и като характер, убедиха се зрителите на Нова телевизия. В БИГ Брадър те я забелязват само когато дойде време за игри или номинации. Досега тя не е изпъкнала с нищо, не е направила нищо запомнящо се и се е скрила в групичката на Златките, където явно се чувства в свои води. Там си намери мястото и фолкпевицата Райна, която също се оказа скучна, постна и дребнава. Четирите дами се интересуват само има ли качествена храна в хладилника, има ли какво да ядат и да е достатъчно тихо в спалнята, за да могат да спят, сякаш са отишли на санаториум. И дружно възнегодуваха, че дерикатните им стомаси трябва да дъвчат солети.

От своя страна продуцентите ги съжаляват и им дават досега само игри от типа на кой какво казал в Къщата. Защото ако се стигне до сложни въпроси и четирите  може да се окажат на интелектуалното ниво на Пенка. А това вече е опасно за авторитети и капацитети като тях. Но пък каквато държавата, такива са й и красавиците, нали?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9hNIJeVNFac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Нищо лично, но много ми напомня на нещо в устата, на нашите пра, пра -родители.Но има и много чар. Този формат се изопачи- уж не трябваше участниците да имат достъп до информация от вън, а то даже се коментира в ефир. Черната Златка на два пъти повтори какво и как е разговаряла в неделя по телефона с приятеля си. Райна каза ,че солети няма да яде и си тръгва, а днес по време на обяда, коментира,че Биг Брадър се е смилил и им е дал допълнителни продукти. Райна тази вечер също ще излиза от къщата-Зл Д. я попита кога ще се връща, ще закъснее ли, а отговора беше-Най късно в 21ч ще съм тук. Ако хонорарите им се определят от броя на СМС за тях, спукана им е работата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *