Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маги Желязкова планира бебе на 40 години

Маги ЖелМанекенката Маги Желязкова е твърдо решена да има още едно дете.  Тя отлагала това заради кариерата си, но сега се сетила, че не върви на тази възраст да се съблича за модни спинания, нито да рекламира дрехи. Впрочем не се сетила тя, а внезапно забелязала, че вече не я канят за никакви корици, не й предлагат никакви сесии и се усетила, че е трудно да бъдеш модел на тези години. А тя стана на 39 преди няколко месеца.

Съпругът й Боби отдавна искал да увеличи семейството с едно малко сладко момиченце, но Маги пресмятала, че бременноста ще я извади за доста време от кариерата и ще й попречи да се развива. И понеже модна кариера няма как да има отсега нататък, заложила на телевизионната, която е на приливи и отливи. Точно по време на отлив тя влезе в Биг Брадър, за да се сетят продуцентите за нея.

Наистина постъпили някои предложения да води женско предаване, но от други телевизии. В момента тя е вързана с едногодишен договор с Нова и трябва да плати сериозна неустойка, ако отиде другаде. От Нова пък се ослушват, не й предлагат нищо засега, самата тя също се ослушва. Но след експеримента миналата година Кристина Партаршкова и Златка Димитрова да правят женско предаване, което постави рекорд по липса на рейтинг, явно продуцентите не смеят да рискуват.

Първата бременност на Маги не била непланирана, въпреки че с Боби не били женени. Първо се родило детето им, а после двамата сключили брак. Те са задедно от над 12 години и все още се ревнуват като куче и котка, а тя дори беше наела хора да следят красивия й съпруг. Дори и да кръшка, Боби не смятал да се развежда и  наистина искал още едно дете. Как ще зачене Маги, като наближава 40 години и как ще го износи, си е неин проблем.

Тя пък хем иска още едно бебе, хем не се виждала вкъщи да сменя памперси.  Пред приятелки доверила, че се страхувала да не развали фигурата си, но едновременно с това се страхувала и да не изпълни желанието на съпруга си да станат пълноценно семейство с две отрочета.

Двамата се запознали преди доста лета в Китен и въпреки буйните си характери оцелели заедно. Маги все още е в поза шпагат между несъществуваща в момента, но очаквана кариера в телевизията и обещанието си, че ще проди на 40. Ще видим какво ще избере.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *