Маги Халваджиян спипан в изневяра

0
Маги и Кремена Халваджиян

Черни буреносни облаци отново се струпаха върху главата на телевизионера Магърдич Халваджиян. След опустошителната градушка при скандалната раздяла с бТВ, продуцентът отново бе препънат от безмилостната съдба и бе спипан с любовница от съпругата си Кремена.

Според близки до звездното семейство, двамата изживяват тъжна семейна драма и бракът им е на път да се разпадне. Причина за това е поредната изневяра на Маги, който преди известно време заклещил бивша секретарка. Заради негово невнимание, русокосата дизайнерка неволно подслушала телефонен разговор между тях и тотално освирепяла от ревност и обида.

Една достойна за внимание секретарка

Когато подочула за буйствата на съпруга си, Кремена се впуснала да търси факти и доказателства за любовната афера. Такива успяла да събере доста набързо, защото у нас не липсват злосторници, които дават мило и драго, за да се наслаждават на чуждото нещастие. Подозренията и били обилно напоени с пиперливи разкази не само за тази връзка на Магърдич, но и за други негови похождения.

Въпреки че Кремена отдавна се прослави с кроткия си характер и склонността си да прощава кратоктрайните забежки на мъжа си, този път се почувствала наистина засегната от поведението му. Основно за това била виновна сериозността на връзката с бившата секретарка, която заплашвала да се превърне в буря от страст.

От няколко дни съпрузите въобще не си говорят, издават свидетели. Креми поставила ултиматум – или аз, или тя, за който ще чака отговор в продължение на една седмица. За да не губи време при злощастно стечение на обстоятелствата, по – голямата част от нещата й вече били събрани в няколко големи чанти.

Въпросната любовница, навремето била секретарка в компанията на Маги Халваджиян. Тогава между двамата уж нямало нищо сериозно и отношенията им били чисто професионални. След време обаче се срещнали случайно в столично кафене и след дългата раздяла, явно останали очаровани един от друг.

„Не е лесно да си богат и известен. Парите променят много хора и Маги не е по – различен от останалите, колкото и да се напъва. Сега понатрупа някой лев и вече е неудържим” – коментират подчинени на продуцента.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qIUoD3FscZ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *