Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маги Халваджиян спечелил проект, но отказал парите за…ягуара

МагиНе зная как се оказах отново в центъра на скандал, който всъщност не се е състоял, каза Маги Халваджиян. Една симпатична девойка каза по една телевизия, че съм спечелил пари от европроект и с тях съм купил „Ягуар“ на жена си.

Аз наистина спечелих проекта за закупване на техника – камери, компютри и т.н., но всичко толкова се проточи, че когато от фонда отпуснаха парите, ги отказах. Защото техниката, която исках в проекта, вече беше остаряла. Имаше вече нова и по-добра. Но дори да се бях съгласил – по документи аз трябваше да купя техника, да представя фактурите и да ми изплатят 60 процента от сумата.магардич Тоест пари на ръка в никакъв случай нямаше да взема. Съответно и да купя с тях кола на жена си. И всеки, който прави проекти ги знае тези неща, но аз трябваше да бъда омаскарен.

Не желая да кажа коя е телевизията, не е учтиво, защото не присъстват, но поисках право на отговор. Четири дни не ми дадоха право. Обадих се в СЕМ. Тогава получих писмо, че нямам право на отговор, защото не ми било споменато името. Е, да, не ми беше споменато. Само беше казано известен български продуцент, който купил на жена си „Ягуар“. А друг продуцент не е купувал в България такава кола на жена си и само моята Кремена я има. Купих й я с честно спечелени пари, с огромен труд и мога да й купя и още една. Работя до два часа през нощта вече 18 години. Работя печеливша професия. Имам документ от НАП, че ми е направена ревизия за пет години назад и нямам нито едно нарушение. В България изглежда трябва да се срамуваш, че имаш пари и си богат, допълни продуцентът. Той подчерта, че не е против спечеления проект от Митко Пайнера, защото с него ще си купи техника. Не обичам чалгата, но обичам изкуството, а той все пак прави за определени хора някакъв вид изкуство. А някога може да започне да снима и друго, не само чалга, обясни Халваджиян.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *