Маги Халваджиян на път да шамароса Къци

0

Вечните претенции на Къци Вапцаров докараха високо кръвно на Магърдич

Невероятна паника създава Къци при подготовката на всяка задача, която му поставят в шоуто „Като две капки вода“. Мистър „Риск печели, риск губи“ къса нервите на целия екип начело с продуцента и част от журито Маги Халваджиян.

къци вапцаров като лили иванова

Претенциите на Къци нямали край, а мрънкането му до такава степен изнервяло всички, че те едва сдържали гнева си, коментират зад кулисите на предаването. Даже и стилистката Кремена Халваджиян не можела вече да трае Къци. Жената на Маги, която иначе минава за толерантна и уравновесена, вече избягвала контакт с него. За да не се ядосва, Кремена абдикирала от задълженията си, когато идвал ред на шоумена да бъде подготвен за сцената. „Къци е един човек, който скъсва нервите на всеки, който попадне в живота му“, сподели Кремена тези дни уж на шега.

Бившият брадър имал високи изисквания и държал всички в предаването да угаждат на прищевките му, което той наричал професионализъм. Къци действително се превърна в любимец на зрителите си с превъплъщенията си, но не му липсват и гафове. Грешките допуснал именно, защото е вечно в опозиция, коментират запознати. При изявата си като Лили Иванова например категорично отказал да спази препоръката на стилистката Кремена като облече по-дълга рокля. Вапцаров сам избрал оскъдния си бял тоалет, а преди излизането си на сцената даже нарочно го дръпнал нагоре, за да заголи още повече бедрата си. Крайният резултат бе възмутителен.

При чекненето си Къци на няколко пъти показа бельото си. Освен това Вапцаров не беше изпънал достатъчно чорапогащника си и накрая той се свлече с близо педя. Като Джейсън Деруло пък Къци подцени танцовите си умения и още в началото на изявата си падна по гръб. От неловката ситуация нашенският Деруло излезе с едно провлачено: „О, йеее!“.

http://www.youtube.com/watch?v=_YHAv2dKDuM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *