Маги Халваджиян: Докато официалната ни дреха е анцугът, Мариан ще е гей!

4

Мариян АнелияУнищожителна критика към начина на държание, начина на обличане и ценностите на българина направи Маги Халваджиян. Повод за това беше, че отново възникна въпросът гей ли е Мариан Кюрпанов. Значи те го наричат така, защото е различен. Точно тази дума употребиха вътре съквартирантите. Мариан е различен. Различен обаче в какво?

В държанието си и начина си на обличане. Дори по тениска той изглежда като изваден от кутийка. Педант е по отношение на дрехите си и никога не излиза дори на закуска неглиже или по хавлия. Различен е, защото се грижи за лицето си, за прическата си, за външния си вид. Поне десет пъти той обясни, че с този външен вид си изкарва прехраната, но никой не му обърна внимание.

Не искам да цитирам имена, но наблюдвам предаването от години. Там да се разхождаш по анцуг или хавлия и това да им е ежедневната дреха изглежда съвсем, ама съвсем нормално. Това, че те следят 60 камери и те излъчват, изобщо не пречи дори на моделиерката Ирина Флорин да си слага анцуг, а Мира Радева да търчи по нощница и пеньоар. Само ролки на косата й липсват.Ирина смачкана

В София наблюдавам млади момичета  момчета със скъпи анцузи, излезли на разходка. Бабанки също по анцузи влизат в скъпи клубове. Лепят пачки по челата на певиците и не, че нямат пари да си купят свестни дрехи, те просто смятат, че са добре облечени, ако си купят някой скъпарски анцуг.

Аз силно се съмнявам, че Мариян изобщо си носи в багажа такава дреха. Той е живял 16 години в чужбина, гледал е как се обличат хората и е копирал. Няма нищо общо с българската простащина и небрежност по отношение на дрехите. Да, дрехите не правят човека, но пък показват мисленето му.

И докато не махнем анцуга от гардеробите си като официално облекло, няма да разберем Мариан. За нас той ще е винаги различен, а за някои и гей, защото обръща внимание на външния си вид. Просто защото мисленето ни е такова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Updor4sU_pc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *