Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мафията по петите на Боевски, той се скри в Испания

Гълъбин Боевски голямаСкандално и загадъчно пуснатият на свобода от бразилския затвор Гълъбин Боевски е изчезнал от  България. Близките му пазят пълно мълчание къде се намира, но според запознати се е скрил  в Испания. Там имал свои приятели, които го приютили, докато се размине бурята.

 Олимпийският ни шампион по щанги се страхувал  да не бъде убит. И то не толкова от тези, които са му поръчали да пренесе пратката с кокаина, колкото от другите, на които дължи пари на родна земя. Неговата фирма тук и фитнесзалата му на Цариградско шосе натрупали яки дългове,  които никой не искал да плаща. Заместниците му се оправдавали с него и уж чакали да се върне.

Докато търкал наровете в Бразилия, шампионът задлъжнял чрез бизнеса си с 3 милиона лева, а няма пари да ги плати. Част от присъдата си също откупил с пари и натрупал огромни борчове. Сега тези, които му заели парите да съкратят престоя му в затвора са изнервени и си ги търсят. Той обаче трябва да вземе нови заеми, за да се разплати, а вече няма от кого. Никой не вярва, че ще започне сериозен бизнес и ще може да си върне борчовете.

Говори се и че приятелите му в Испания ще му помогнат да си стъпи на краката и ще го въведат в нов вид търговия. Но бързи пари се печелят само от наркотици…

Близкитему пък твърдят, че просто заминал на почевка, за да се отърве от журналистите, пред които така и не проговори как е бил освободен от затвора, а заради него изгоря посланикът ни в Бразилия..

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *